MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

kredi kartı kaç güne onaylanıyor

Öğrenciyseniz kredi kartı limitini düşük verebilir , istediğiniz ürünü almak için limitin üzerine nakit para ekleme yapmanız gerekir, indirim de 7 temmuzda yatacağı için bunu bilerek kayıt olun derim.

Öğrenciyseniz kredi kartı limitini düşük verebilir , istediğiniz ürünü almak için limitin üzerine nakit para ekleme yapmanız gerekir, indirim de 7 temmuzda yatacağı için bunu bilerek kayıt olun derim.
limiti 2k verdi diyelim 2k üstüne mi nakit para ekleme yapmamız gerekiyor

hocam şimdi 2k limitle 2k geri para verir dimi 2.5 vermesi için limitin 2.5 olması lazım diye düşünüyorum
Ben 2.5k verir diye düşünüyorum ama para olarak vereceği kesin mi bilmiyorum 2500 liralık world puan gibisinden bir şey de verebilir her türlü hile hurda beklenir bunlardan.Çünkü iade kredi kartına yapılacak diyor vadesiz hesaba yapılacak demiyor.Kredi kartına nakit iadeyi nasıl yapsın?

Ben 2.5k verir diye düşünüyorum ama para olarak vereceği kesin mi bilmiyorum 2500 liralık world puan gibisinden bir şey de verebilir her türlü hile hurda beklenir bunlardan.Çünkü iade kredi kartına yapılacak diyor vadesiz hesaba yapılacak demiyor.Kredi kartına nakit iadeyi nasıl yapsın?
güvenip 3.6lık 5500 ü alayım mı sizce

güvenip 3.6lık 5500 ü alayım mı sizce
hocam 3.6 k çok değil mi 5500 için 2.3 bin değil mi o normalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimin 1300'ü çöpe gitmiş oluyor :D

hocam 3.6 k çok değil mi 5500 için 2.3 bin değil mi o normalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimin 1300'ü çöpe gitmiş oluyor :D
hocam mediamarkta geçmiyor mu sadece kampanya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre