mouse kulaklıktan ne alınır
Sanal kart ile alınabilir. Ben cloud iii wireless alacağım.Başvuracaksın onaylanacak kart gelecek falan. Tam lazımdı bana kulaklık için ama yüksek ihtimalle onaylamazlar. Şirketi kapatalı aylar oldu.
mouse kulaklıktan ne alınır
Sanal kart ile alınabilir. Ben cloud iii wireless alacağım.Başvuracaksın onaylanacak kart gelecek falan. Tam lazımdı bana kulaklık için ama yüksek ihtimalle onaylamazlar. Şirketi kapatalı aylar oldu.
Hocam başvuru sonucunu beklemek veya başvurmak gerekiyor mu açar mısın nasıl yapılıyorSanal kart ile alınabilir. Ben cloud iii wireless alacağım.
Tabii ki başvurmak gerekiyor yoksa nasıl olsun. 1 güne sonuçlanacak.Hocam başvuru sonucunu beklemek veya başvurmak gerekiyor mu açar mısın nasıl yapılıyor
Hocam kayıt olup sanal kart ile alsam cashback oraya düşer mi? Demek istediğim kredi kartı başvurusu yaptığımda tek kabul eden garantı bankasıydı. Bunlar reddeder.Tabii ki başvurmak gerekiyor yoksa nasıl olsun. 1 güne sonuçlanacak.
Düşmesi lazım, sanal kart asıl karta bağlı oluyor. Denemekte fayda var.Hocam kayıt olup sanal kart ile alsam cashback oraya düşer mi? Demek istediğim kredi kartı başvurusu yaptığımda tek kabul eden garantı bankasıydı. Bunlar reddeder.
Öğrencilerin de başvurusunu onaylar mı?Yapı kredi kolay kolay işsiz birinin başvurusunu onaylamaz, öğrenci ile işsiz aynı şey değil. Yine de denemekte fayda var.