barzo
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Bilgili avukat arkadaşlar varsa yönlendirsin.Harbiden dolandırıldık galiba cepteki paradan da olduk ben bunları nereye şikayet edebilirim
Bilgili avukat arkadaşlar varsa yönlendirsin.Harbiden dolandırıldık galiba cepteki paradan da olduk ben bunları nereye şikayet edebilirim
Müşteri hizmetlerinin kampanyadan haberleri olmamasından anlamam lazımdı keşke zamanında iade etseydim..Bilgili avukat arkadaşlar varsa yönlendirsin.
Benim ödeyecek 2500’üm bile yok, ne yapıcam bilmiyorum, sağlam tongaya geldik.Müşteri hizmetlerinin kampanyadan haberleri olmamasından anlamam lazımdı keşke zamanında iade etseydim..
Ben THH’ye başvurdum şimdi nolur nolmazBenim ödeyecek 2500’üm bile yok, ne yapıcam bilmiyorum, sağlam tongaya geldik.
Nasıl başvurdun hocam?Ben THH’ye başvurdum şimdi nolur nolmaz
Bende 2 gün önce aradım 2 kişiyle ayrı ayrı konuştum kampanyadan haberleri yoktu tek tek anlattım yarım saat ondan sonra kayıt oluşturalım dediler sonuç yok halaMüşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum. Dönüş yapacaklar
Nasıl başvurdun hocam?
Bu konuda Yapı Kredi Bankasını mı yoksa Mediamarkt'ı mı aramalıyız?Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum. Dönüş yapacaklar
Ben de bu kampanyaya dahil olmak istiyorum ne yapmalıyım annemi dahil etmek istiyorumKartıma iade geçti arkadaşlar.
Ne zaman sipariş vermiştiniz bana hala yatmamışKartıma iade geçti arkadaşlar.
Şu an temmuz için devam ediyor diye biliyorum biraz araştırıp bulabilirsiniz.Ben de bu kampanyaya dahil olmak istiyorum ne yapmalıyım annemi dahil etmek istiyorum
Media Markt tarafını arayıp talebinizi iletin, alışverişi 25 Haziran'da yapmıştım, bugün aradım ve gün içinde yattı iade.Ne zaman sipariş vermiştiniz bana hala yatmamış
Banada yatırmışlar şimdi @barzo sizde durum ne hocamŞu an temmuz için devam ediyor diye biliyorum biraz araştırıp bulabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Media Markt tarafını arayıp talebinizi iletin, alışverişi 25 Haziran'da yapmıştım, bugün aradım ve gün içinde yattı iade.