🔥İndirim 🔥 🔥Mediamarkt'ta geceye özel televizyonlarda sepette indirim!🔥 🔥

Güle güle kullan inşallah. 50 inç yeter bize. Bizi götürü versin 🤣
Çok rahat götürür öyle ahım şahım bir boyut farkı yok bu tv'ler arasında. Bizim salon büyük diye mecbur büyük aldım bende ama ortalama bir salon için 50 ila 55 inç her zaman daha iyi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende güle güle kullan dostum :)

Çok rahat götürür öyle ahım şahım bir boyut farkı yok bu tv'ler arasında. Bizim salon büyük diye mecbur büyük aldım bende ama ortalama bir salon için 50 ila 55 inç her zaman daha iyi :)

sende güle güle kullan dostum :)
Evet. Yeter artar bile kral. Çok teşekkür ederim ❤️ ama 65 inç çok büyükmüş 😄

Evet. Yeter artar bile kral. Çok teşekkür ederim ❤️ ama 65 inç çok büyükmüş 😄
Rica ederim dostum ne demek iyi ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah :) 65 mecburen aldım desem yeridir yoksa 50inch olanın fiyatı muhteşem cezbetmedi değil ama salon büyük diye almadım artık 3 e 5 e bakmamak lazım uzun yıllar kullanılacak bir ürün sonuçta diye düşündüm. umarım memnun kalırız :)

Rica ederim dostum ne demek iyi ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah :) 65 mecburen aldım desem yeridir yoksa 50inch olanın fiyatı muhteşem cezbetmedi değil ama salon büyük diye almadım artık 3 e 5 e bakmamak lazım uzun yıllar kullanılacak bir ürün sonuçta diye düşündüm. umarım memnun kalırız :)
İnşallah.

oyun için tv bakıyorum 50"-55" tam 50pus8807 işimizi görür mü diye bakarken indirim bitti, MM de bu tip indirimler çok oluyor mu?

Aklım hala tcl 55c735 de, bakalım kovalamaya devam.

oyun için tv bakıyorum 50"-55" tam 50pus8807 işimizi görür mü diye bakarken indirim bitti, MM de bu tip indirimler çok oluyor mu?

Aklım hala tcl 55c735 de, bakalım kovalamaya devam.
c735'te güzel televizyon. 3k indirimi var amazonda.

50/55 pus ve c735 bunlar 120hz 144hz panel ikisi de olur

20kye ne alınır 50 inç ve altı olarak
50pus8807

oled ya da qled olması mı daha önemli yoksa yenileme hızı mı? normal tv olarak kullanıcaz
oled'lerin ömürler 6/7 yıl. artı yanma sorunu da var normal tv için ise QLED olabilir.

çok sağ ol bakacağız artık gönlüm philipsten yana 😀
umarım daha güzellerini alırsın :)

Tekrar indirim başladı bilginize!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye