Neler Yeni

Meizu note 8 cam kırıldı

Yusuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
Herkese merhaba arkadaşlar telefonum meizu note 8 yataktan düştü ve üstündeki cam kırıldı iç ekranı sağlam dokunmatikte bi proglem yok üstündeki cam kırık neyse bunu dışarıda sordugumda galiba ekranda degisiyor bagzı yerler pahalı fiyat biçiyor benim sormak istedim internette tufan iletişim var telefonu kargoluyormusuz ücresiz 2 günde geri geliyormus cam fiyatı 90 toplam 180 e degisiyor hersey dahil fiyat uygun daha önceden cihaz gönderen var mı kargo ile nasıl yapıyorlar güvenilir mi? subesi istambuldaymış kargo ile cihaz gönderen varsa yardımı dokunur güvenilir mi? iyi günler kolay gelsin yt kanalıda var tufan iletişim diye

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba arkadaşlar telefonum meizu note 8 yataktan düştü ve üstündeki cam kırıldı iç ekranı sağlam dokunmatikte bi proglem yok üstündeki cam kırık neyse bunu dışarıda sordugumda galiba ekranda degisiyor bagzı yerler pahalı fiyat biçiyor benim sormak istedim internette tufan iletişim var telefonu kargoluyormusuz ücresiz 2 günde geri geliyormus cam fiyatı 90 toplam 180 e degisiyor hersey dahil fiyat uygun daha önceden cihaz gönderen var mı kargo ile nasıl yapıyorlar güvenilir mi? subesi istambuldaymış kargo ile cihaz gönderen varsa yardımı dokunur güvenilir mi? iyi günler kolay gelsin yt kanalıda var tufan iletişim diye
Garantiye yollayın onlar ücretli şekilde temiz işçilik yaparlar

Akagami no shanks

80+ Bronze
Bence güvenme kardeşim hem zaten ucuza yapıyorsa dokunmatik kalitesidir bende ucuza yaptırdım sandım şuan ekrvn berbat

Yusuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence güvenme kardeşim hem zaten ucuza yapıyorsa dokunmatik kalitesidir bende ucuza yaptırdım sandım şuan ekrvn berbat
Adamlar yotudada tamir videoları var meizunun eskiseden beri satış yapan bi yer sanırım ucuzda deil ekran degisim 360 sadece cam 180 camı gönderiyorlar kargo ile kendin degisir isen ama cok zor ekran neyse samı sokmek zahmetli iş

Yusuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye yollayın onlar ücretli şekilde temiz işçilik yaparlar
Bimden alınmıştı garanti olayını sordum kulanıcı hatası oldugu için siz yaptırın dedi bim çalışanları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom