https://tr.aliexpress.com/item/1005006456390754.html?gatewayAdapt=glo2tur mmd princess v3 veya https://tr.aliexpress.com/item/1005...R6dezDkJ&utparam-url=scene:search|query_from: kkt kang white v3 olabilirgamebooster g918 kullanıyorum
graywood v3 switchlerin sesini çok sevdim ona benzer bir switch arıyorum
temu dışında nereden alabilirim bilmiyorum
önereceğiniz switch ve link de paylaşabilirseniz çok sevinirim
klavye ile uyum sorunu olur mu hocam?https://tr.aliexpress.com/item/1005006456390754.html?gatewayAdapt=glo2tur mmd princess v3 veya https://tr.aliexpress.com/item/1005008208858721.html?spm=a2g0o.productlist.main.13.3056de62ZKcln6&algo_pvid=c1724ac8-bcdb-414c-83a0-a4ddea6269aa&algo_exp_id=c1724ac8-bcdb-414c-83a0-a4ddea6269aa-6&pdp_ext_f={"order":"59","eval":"1"}&pdp_npi=4@dis!USD!5.67!4.76!!!5.67!4.76!@2103835c17442860808876694efa39!12000044240438118!sea!TR!6103979850!X&curPageLogUid=BPcJR6dezDkJ&utparam-url=scene:search|query_from: kkt kang white v3 olabilir
Hocam bir baktım ama galiba klavye hotswapple değil yani istesenizde switch değişikliği yapamazsınız diye biliyorum.klavye ile uyum sorunu olur mu hocam?
klavyeden çok para vermiş olur switchlere o klavye için bu kadar masraf saçma olurhttps://tr.aliexpress.com/item/1005006456390754.html?gatewayAdapt=glo2tur mmd princess v3 veya https://tr.aliexpress.com/item/1005008208858721.html?spm=a2g0o.productlist.main.13.3056de62ZKcln6&algo_pvid=c1724ac8-bcdb-414c-83a0-a4ddea6269aa&algo_exp_id=c1724ac8-bcdb-414c-83a0-a4ddea6269aa-6&pdp_ext_f={"order":"59","eval":"1"}&pdp_npi=4@dis!USD!5.67!4.76!!!5.67!4.76!@2103835c17442860808876694efa39!12000044240438118!sea!TR!6103979850!X&curPageLogUid=BPcJR6dezDkJ&utparam-url=scene:search|query_from: kkt kang white v3 olabilir
lehim ile daha önce switchlerimi tamir ettim lehimlemeyi düşünüyorumHocam bir baktım ama galiba klavye hotswapple değil yani istesenizde switch değişikliği yapamazsınız diye biliyorum.
lehimleri söküp yapabilir de bu işlemi de herkes yapamazHocam bir baktım ama galiba klavye hotswapple değil yani istesenizde switch değişikliği yapamazsınız diye biliyorum.
3 pin 5 pin muhabbeti var klavyenin kaç pin desteklediğini öğrenip ona göre 5 pin desteği yoksa aldığın switchlerin pinlerini kesmen gerekecek , yol yakınken elindeki klavyeyi satıp switchler için ayırdığın bütçeyi de ekleyerek hot swap destekli daha kaliteli bi klavye allehim ile daha önce switchlerimi tamir ettim lehimlemeyi düşünüyorum
Onun dışında switch kalvye uyumluluğu diye bir şey söz konusu mu?
Hocam ben hotswapple olduğunu düşündüm başta ondan söyledim o switchleri sonradan parası olunca gidip başka bir klavye alıp ona takabilir diye düşündüğümden dedim.klavyeden çok para vermiş olur switchlere o klavye için bu kadar masraf saçma olur
Lehim işi zor olduğu için söylemedim hocam arkadaşın yapacağı aklımdan geçmedi hiçlehimleri söküp yapabilir de bu işlemi de herkes yapamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 pin 5 pin muhabbeti var klavyenin kaç pin desteklediğini öğrenip ona göre 5 pin desteği yoksa aldığın switchlerin pinlerini kesmen gerekecek , yol yakınken elindeki klavyeyi satıp switchler için ayırdığın bütçeyi de ekleyerek hot swap destekli daha kaliteli bi klavye al
lehim işinde genel olarak tecrübeliyim onda sorun olmaz heraldelehimleri söküp yapabilir de bu işlemi de herkes yapamaz
3 pin 5 pin muhabbeti var klavyenin kaç pin desteklediğini öğrenip ona göre 5 pin desteği yoksa aldığın switchlerin pinlerini kesmen gerekecek , yol yakınken elindeki klavyeyi satıp switchler için ayırdığın bütçeyi de ekleyerek hot swap destekli daha kaliteli bi klavye al
O konuda bilgim yok hocam ama hotswapple değilmiş zaten hiç uğraşmayın hotswapple olan bir klavye alın daha iyi olacaktır.lehim ile daha önce switchlerimi tamir ettim lehimlemeyi düşünüyorum
Onun dışında switch kalvye uyumluluğu diye bir şey söz konusu mu?
Eğer ki bi klavyeden güzel bir ses almak istiyorsan önce kasasının buna müsait olması lazım , elindeki klavyeye en güzel switchlerden de taksan sesi çok kötü olacak çünkü switch ses için etkili sadece bir etken. O yüzden switchlerini değiştirmen basım hissiyatını değiştirir sadece o kadar , istediğin sesi almak için kasasını modlaman gerekecek. Yapılmaz mı yapılır ama hot swap olmayan sıradan bir klavye için bu kadar emeğe gerçekten yazık ve bu kadar emek sonrası da muhtemelen istediğin ses profiline erişemeyeceksinlehim işinde genel olarak tecrübeliyim onda sorun olmaz heralde
anlamadığım şey klavyede switch dışında önemli ne var?
kablosuz bağlantı benim için önemsiz, ekran falan istemiyorum ve elimdeki klavyenin kasası sağlam ve renk olarak da hoşuma gidiyor
tam boy hot swap klavyeler hem çok az hem de gördüklerim epey pahalı
@eternal_snow
hocam önerdiğiniz switch var mı? temuda outemular ucuz ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok
hocam yardımınız için çok teşekkürlerEğer ki bi klavyeden güzel bir ses almak istiyorsan önce kasasının buna müsait olması lazım , elindeki klavyeye en güzel switchlerden de taksan sesi çok kötü olacak çünkü switch ses için etkili sadece bir etken. O yüzden switchlerini değiştirmen basım hissiyatını değiştirir sadece o kadar , istediğin sesi almak için kasasını modlaman gerekecek. Yapılmaz mı yapılır ama hot swap olmayan sıradan bir klavye için bu kadar emeğe gerçekten yazık ve bu kadar emek sonrası da muhtemelen istediğin ses profiline erişemeyeceksin
mmd matcha v3 buzlu krema klavye anahtarları - 5 pin, 53g pom, i̇nce yağlama, klavye kitleri - anahtarları - elektronik - Temu
mmd matcha v3 buzlu krema klavye anahtarları - 5 pin, 53g pom, i̇nce yağlama, klavye kitleri - anahtarları Temu' düşük fiyata. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz gönderim, elektronik Temu'da indirimde.www.temu.com
Creamy bi ses için
süt beyazı sarı profesyonel klavye anahtarı , , 50gf önceden yağlanmış 5-pimli sıcak değiştirilebilir klavye aksesuar ekseni, mx ile uyumlu - elektronik - Temu
süt beyazı sarı profesyonel klavye anahtarı , , 50gf önceden yağlanmış 5-pimli sıcak değiştirilebilir klavye aksesuar ekseni, mx ile uyumlu ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve elektronik ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri keşfedin.www.temu.com
Daha deep ve thock bi ses için