Neler Yeni

Mekanik Klavye Konusunda Yardımınıza ihtiyacım var ↓

epyyakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Yakar
Bütçe
1200
Öncelikle merhaba, ben bir halt yedim ve sırf indirimde gördüğüm için 1100TL'ye iki adet; biri siyah, biri beyaz olmak üzere SARFTECH T60 RED SWITCH aldım. Daha kargoya verilmedi. İade etmeyi düşünüyorum. 1200TL'lik bütçe ile mümkünse red switch olan bir klavye önerebilir misiniz? Bunu yaparsanız çok sevinirim.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Öncelikle merhaba, ben bir halt yedim ve sırf indirimde gördüğüm için 1100TL'ye iki adet; biri siyah, biri beyaz olmak üzere SARFTECH T60 RED SWITCH aldım. Daha kargoya verilmedi. İade etmeyi düşünüyorum. 1200TL'lik bütçe ile mümkünse red switch olan bir klavye önerebilir misiniz? Bunu yaparsanız çok sevinirim.

Prime ile https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK...693498383&sprefix=dierya+dk61e,aps,159&sr=8-4 1100 tl civarina geliyor. Ama bu modelin yellow switch oldugunu soylemisti bir arkadas. Isterseniz saticiya sor kismindan sorun.
bu videodan ses karsilastirmalarina bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Prime ile https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK61E-Klavyesi-Anahtarı-Anti-Gölgelenme/dp/B08HYZD5XG/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3M6R0H6KJ2L61&keywords=dierya+dk61e&qid=1693498383&sprefix=dierya+dk61e,aps,159&sr=8-4 1100 TL civarina geliyor. Ama bu modelin yellow switch oldugunu soylemisti bir arkadas. Isterseniz saticiya sor kismindan sorun.
Alabileceğin en iyi klavye bu bu fiyata. Veya mizar mz60 ama mizar biraz daha uğraştırır seni.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,196
İsim
Emir
Prime ile https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK61E-Klavyesi-Anahtarı-Anti-Gölgelenme/dp/B08HYZD5XG/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3M6R0H6KJ2L61&keywords=dierya+dk61e&qid=1693498383&sprefix=dierya+dk61e,aps,159&sr=8-4 1100 TL civarina geliyor. Ama bu modelin yellow switch oldugunu soylemisti bir arkadas. Isterseniz saticiya sor kismindan sorun.
videoda ki kırmızı switchten sarı oluyor şimdi videodaki switch hangisi anlayamadım kusura bakmayın

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
videoda ki kırmızı switchten sarı oluyor şimdi videodaki switch hangisi anlayamadım kusura bakmayın
Hocam ikisini karsilastirmis videoyu yukleyen kisi. Ben farkli anlamaniz icin attim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
arkadaş ikisiin arasındaki farkı görmeniz için atmış muhtemelen hocam benim tavsiyem sarı switch olacaktır daha hoş bir hissi var

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
evet ama sarı olanın linki var mı ki?Yok diye biliyorum
Hocam ben anlatamadim sanirim. Normalde bu attigim linkteki modelde red switch yaziyor. Fakat bir arkadas bu sari switch ile geliyor demisti. Yani net bir bilgim olmadigi icin aklinizda bulunsun diye dedim. Ondan dolayi da karsilastirma videosunu attim. Isterseniz saticiya sorun yellow mu red switch ile mi geliyor diye.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,196
İsim
Emir
Hocam ben anlatamadim sanirim. Normalde bu attigim linkteki modelde red switch yaziyor. Fakat bir arkadas bu sari switch ile geliyor demisti. Yani net bir bilgim olmadigi icin aklinizda bulunsun diye dedim. Ondan dolayi da karsilastirma videosunu attim. Isterseniz saticiya sorun yellow mu red switch ile mi geliyor diye.
pardon hocam o zaman ama red yazıp sarı geliceğini sanmıyorum ayrı link koyarlardı o sefer bence**

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
pardon hocam o zaman ama red yazıp sarı geliceğini sanmıyorum ayrı link koyarlardı o sefer bence**
Var zaten hocam bu daha ucuz digerlerine gore. Normalde digerleri 200 lira mi ne daha pahaliydi.

Top Bottom