Gamepower calypso alabilirsin 299₺ (ogre veya sabe e göre farkı optik mekanik tuş olması onun dışında diğer modeller daha üstün)konu altında konu açıyorum ama bütçem yaklaşık bu kadar red switch bir mekanik klavye bakıyorum gamepower calypso ile katana arasında kaldım sizce hangisi alınırYeni PC topladım klavyesi eksik 350₺ye kadar olursa RGB olmazsa sorun yok mekanik klavye önerir misiniz
Calypso o kadar ucuzlamadı diye biliyorum amaGamepower calypso alabilirsin 299₺ (ogre veya sabe e göre farkı optik mekanik tuş olması onun dışında diğer modeller daha üstün)konu altında konu açıyorum ama bütçem yaklaşık bu kadar red switch bir mekanik klavye bakıyorum gamepower calypso ile katana arasında kaldım sizce hangisi alınır
Calypso o kadar ucuzlamadı diye biliyorum ama
Ben sana bir yazımı atayım fazla da konuşmayayım. Bu fiyata alacağın Outemu switch'den hayır gelmez.Mekanik arıyorum kral
Hocam hangi kanala baksam Abdullah abi dahil olmak üzere Outemu kaliteli diyip öneriyor. Cooler Master CK350 modelinde de kullanılıyor.Ben sana bir yazımı atayım fazla da konuşmayayım. Bu fiyata alacağın Outemu switch'den hayır gelmez.
Fiyat/Performans Tabiri
Yalnızca GP ve JD ürünlerine fepe diyen bir kitle var bir de.donanimarsivi.com