Neler Yeni

🔥İndirim mekanik klavye mouse pad

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
alınır mı mevcut klavyem gamebooster ve rival 3 mouse kullanıyorum mouse pad im iyi sayılmaz normal bir mouse pad alsam değişikli kullanabilirmiyim yani kaliteli bişeylerede benziyor birde white sistem için ??

Amaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
Hadi fiyatı, markayı yazmadınız, virgülü koysaydınız bari

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beleş gibi

İceWolf

80+ Silver
Amazon prime askıya alınmış 39TL+637TL ye geldi. 676TL güzel fiyat oldu.

amazon.jpg

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
şuan bende gk30 var space tuşu kırık yeni klavye arıyorum kısacası sizce bu alınır mı? mouseda yedeklerim

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
  • Beğen
Reaksiyonlar: flyn

Hydranoid

80+ Bronze
Güzel durduğuna bakmayın kaliteli değil.

Nasıl kaliteli değil? Çınlama var mı mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınır mı mevcut klavyem gamebooster ve rival 3 mouse kullanıyorum mouse pad im iyi sayılmaz normal bir mouse pad alsam değişikli kullanabilirmiyim yani kaliteli bişeylerede benziyor birde white sistem için ??
Mekanik Gamebooster ise gerek yok bence red switch olsaydı alınırdı da bence ihtiyacın yok ama 3 yıldır falan kullanıyorsan alırsın duruma göre kullanırsın. (3 yıldan kastım artık ürünlerin güven vermiyorsa)

Son düzenleme:

Hydranoid

80+ Bronze
Mouse'da ne sensör olduğu belirsiz, klavyede ne swtich olduğu belli değil, marka neüdü belirsiz. Bence alınmamalı.
Eski red switch Redragon k552 Rainbow klavyem var şimdikini de RGB ve beyaz renk diye aldım bakalım deneyeceğim. Blue switchler büyük ihtimalle beni rahatsız edecek eminim ama niyeyse ısındım merak ettim almak istedim :D. Mouse konusuna girmek istemiyorum zaten en düşük 800dpi veriyor sanırım 800-6400 yazıyor çünkü 800 altına düşmüyorsa zaten gerek yok kutusunda yatsın dinlensin :D klavyeyi çok merak ettim

Checkmate

80+ Silver
Eski red switch Redragon k552 Rainbow klavyem var şimdikini de RGB ve beyaz renk diye aldım bakalım deneyeceğim. Blue switchler büyük ihtimalle beni rahatsız edecek eminim ama niyeyse ısındım merak ettim almak istedim :D. Mouse konusuna girmek istemiyorum zaten en düşük 800dpi veriyor sanırım 800-6400 yazıyor çünkü 800 altına düşmüyorsa zaten gerek yok kutusunda yatsın dinlensin :D klavyeyi çok merak ettim
Bunun yerine mizar mz60 alabilirsin hocam arada indirime giriyor 500 ile 800TL arasında bir fiyata geliyor bu fiyata mükemmel klavye.

Top Bottom