Gateron kaliteli switch diye almıştım ama. Oluyormuş demek ki.bazı klavyelerde kronik saber rgb var bende aynı ses onda da var sorun olmaz
Gamepower değilBenim her tuşlarda yay sesi var. Gamepower pişmanlıktır.
o kadarda abartma rahatsız edici degıl dibine girmen lazımBenim her tuşlarda yay sesi var. Gamepower pişmanlıktır.
ohh rahatladım o zamanKullandıkça gidiyor hocam, xpg almıştım çınlama yapıyordu ama kullandıkça geçti
Baya kafa şişirdi sabahtan beri. İade etmeyi düşünüyordum artıkKullandıkça gidiyor hocam, xpg almıştım çınlama yapıyordu ama kullandıkça geçti
Hocam nerdeyse hepsinde çıkmaya başladı. Geçer mi diyorsunuz?Kullandıkça gidiyor hocam, xpg almıştım çınlama yapıyordu ama kullandıkça geçti
iade süreniz varsa kullanın kısa sürede geçer geçerse zaten ben aktif 1 hafta oyun oynamıştım geçmiştiHocam nerdeyse hepsinde çıkmaya başladı. Geçer mi diyorsunuz?
Silindi.bazı modellerde bunun kasasıyla alakalı oluyor çınlama azalıyor ama geçmiyor onun için pamuk falan dolduruyorlar kasanın altına. Ama amazonda aldıysanız kullanın zaten iade etseniz de onlar klavyeyi geri almaz büyük ihtimalle türkiyede garantisi yok uğraşın istemezler
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade süreniz varsa kullanın kısa sürede geçer geçerse zaten ben aktif 1 hafta oyun oynamıştım geçmişti
@MuratTheFounderOfGaribanİlk defa mekanik klavye aldım n ve v harflerinde baya yay sesi var. Başka hiç bir harfte sorun yok. Bu ses normal mi? Mizar MZ60 LUNA(Gateron ks-9)