PolatAlemdar06
80+ Bronze
- Bütçe
- 800
max 800 TL'ye red switch TKL veya %60 klavye önerir misiniz?
red switch olmak zorunda mı yani siyah switch gibi diğer red switche yakın linear ve sessiz switch çeşitleri olsa sorun olur mu
tkl olması çok önemli bir etken değilse furylevel y1 modelli klavyeyi şiddetle tavsiye ediyorum
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
siparişi iptal ettim yurt dışıymışbunu tercih ettim satın aldım. Önerileriniz için teşekkürler.![]()
REDRAGON Kumara K552 Beyaz Mekanik Oyuncu Klavyesi Tkl Red Switch Türkçe Q Klvye Rainbow Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Kumara K552 Beyaz Mekanik Oyuncu Klavyesi Tkl Red Switch Türkçe Q Klvye Rainbow yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dostum bu harikadır inan bana. İncelemelerini de izle bayılırsın. KLAVYE LİNKmax 800 TL'ye red switch TKL veya %60 klavye önerir misiniz?
Mekanik hisliDostum bu harikadır inan bana. İncelemelerini de izle bayılırsın. KLAVYE LİNK
Mekanik hisli
800liraya çok daha iyisi alınır.mekanik hisli olsa bile mekanik gibi ayar çekmişler daha önce kullandım harika bir klavye. İlla bekanik diyorsan redragon a felan bak
Hocam Asus Tuf K7 hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim çok hoşuma gidiyor açıkçası, önümüzdeki ay güzel bir indirime girerse almayı düşünüyorum.800liraya çok daha iyisi alınır.