Semih dokuzlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
En ucuz abarti para olmayan kaliteli mekanik klavye önerisi
300 falan aanBütçe?
Blue Switch alınmaz.Gamepower warlock
Blue switch neBlue Switch alınmaz.
Corsair K55 öneririm.
Çok teknik detaya girmeden şöyle diyebilirim, bastığın zaman daha tok bir ses çıkarır Blue Switch ve oyuncular genellikle bunu tercih eder (TR) yazı yazarken işkencedir, Red ise 2 alanda da ortalamadır. Fakat o klavyenin Blue Switch'ini önermiyorum aşırı seslidir ve bastığın zaman diğerine arada sırada basabiliyor. Corsair K55 çok daha iyi.Blue switch ne
Baska onerin var miÇok teknik detaya girmeden şöyle diyebilirim, bastığın zaman daha tok bir ses çıkarır Blue Switch ve oyuncular genellikle bunu tercih eder (TR) yazı yazarken işkencedir, Red ise 2 alanda da ortalamadır. Fakat o klavyenin Blue Switch'ini önermiyorum aşırı seslidir ve bastığın zaman diğerine arada sırada basabiliyor. Corsair K55 çok daha iyi.
Zaten red demiş blue dememiş ama kendi kendine basma sorununu ben de duymaya başladım. K55 mekanik değil.Çok teknik detaya girmeden şöyle diyebilirim, bastığın zaman daha tok bir ses çıkarır Blue Switch ve oyuncular genellikle bunu tercih eder (TR) yazı yazarken işkencedir, Red ise 2 alanda da ortalamadır. Fakat o klavyenin Blue Switch'ini önermiyorum aşırı seslidir ve bastığın zaman diğerine arada sırada basabiliyor. Corsair K55 çok daha iyi.