Mekanik klavye önerisi

Gamepower warlock

Warlock kullananların bazılarında kendi kendine basma sorunu oluşuyor.
Gamepower Saber bulabilirsiniz gaming gecesinden, çok daha iyi

Çok teknik detaya girmeden şöyle diyebilirim, bastığın zaman daha tok bir ses çıkarır Blue Switch ve oyuncular genellikle bunu tercih eder (TR) yazı yazarken işkencedir, Red ise 2 alanda da ortalamadır. Fakat o klavyenin Blue Switch'ini önermiyorum aşırı seslidir ve bastığın zaman diğerine arada sırada basabiliyor. Corsair K55 çok daha iyi.

Çok teknik detaya girmeden şöyle diyebilirim, bastığın zaman daha tok bir ses çıkarır Blue Switch ve oyuncular genellikle bunu tercih eder (TR) yazı yazarken işkencedir, Red ise 2 alanda da ortalamadır. Fakat o klavyenin Blue Switch'ini önermiyorum aşırı seslidir ve bastığın zaman diğerine arada sırada basabiliyor. Corsair K55 çok daha iyi.
Baska onerin var mi

Corsair K55 ve Logitech G213 öneririm. Başka önerim olmaz çünkü fiyat olarak ikisi de önerilenlere nazaran çok daha iyi.

Zaten red demiş blue dememiş ama kendi kendine basma sorununu ben de duymaya başladım. K55 mekanik değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,475
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri