Hocam mavi switch diyor ama o noluyor.bütceni bir tık aşarsan güzel bi klavye. ÖNeririm. https://www.hepsiburada.com/redragon-indrah-k555-1-rgb-mavi-switch-turkce-oyuncu-klavye-p-HBV00000UHGSI?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ
Ses çıkaran bir switchHocam mavi switch diyor ama o noluyor.
Cs:Go için arıyorum o kadar ses çıkarmasına gerek yok yaSes çıkaran bir switch
Daha az ses istiyorsanız red switch bakınCs:Go için arıyorum o kadar ses çıkarmasına gerek yok ya
iyi diyorsun hoş diyorsun da burada belki kullanan vardır önerecek birileri vardır diye soruyorumDaha az ses istiyorsanız red switch bakın
Kendim kullanıyorum sksgskshskysiyi diyorsun hoş diyorsun da burada belki kullanan vardır önerecek birileri vardır diye soruyorum
Hocam peki gamepower önerir misin ?Kendim kullanıyorum sksgskshskys
Asla, forumda ki kimse önermiyor. Ve herkes sıkıntı yaşıyor. Tuş basmama gibiHocam peki gamepower önerir misin ?
Tamamdır Gamepower almayacam.Peki şunlara bakabilir misinizAsla, forumda ki kimse önermiyor. Ve herkes sıkıntı yaşıyor. Tuş basmama gibi
Redragon Dark avanger alabilirsin (ama bilek desteği yok)Tamamdır Gamepower almayacam.Peki şunlara bakabilir misiniz
Rampage Hydra R6 Plus Full Rgb USB Klavye + Ingilizce - Fiyatı (hepsiburada.com)
Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı (hepsiburada.com)
PHILIPS G605 Cyan Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Eğer bilek destekli istiyorsan 40tl aşıp bunu alabilirsinTamamdır Gamepower almayacam.Peki şunlara bakabilir misiniz
Rampage Hydra R6 Plus Full Rgb USB Klavye + Ingilizce - Fiyatı (hepsiburada.com)
Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı (hepsiburada.com)
PHILIPS G605 Cyan Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
sesli ve geri bildirimi en güçlü switchHocam mavi switch diyor ama o noluyor.