evt ama yellow ekstra pahalı o da arkadaşa kalmış red in stoğu belki yenilenir zaten klavye hep indirimdered kalmadı blue alınmaz zaten yellow alınır
Çok kalitelidir, beyaz rengide bulunmakta.bunu gördüm ama hiç duymadım ismini
Hocam outemu switch kullanmasa iyi redragonÇok kalitelidir, beyaz rengide bulunmakta.
![]()
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
Alternatif olarak bunuda tercih edebilirsiniz yurt dışından geliyor. Bütçenizi biraz aşıyor kargo ücretiyle birlikte.
nasi yani hocamHocam sizin kargo durumu ne alemde ss atar mısınız
Hocam 3 gündğr takipteyim yenildendiğini görmedim kampanya 1-2 güne bitecek zatenevt ama yellow ekstra pahalı o da arkadaşa kalmış red in stoğu belki yenilenir zaten klavye hep indirimde
Bangood uygulamasında kargo bölümünü atar mısınıznasi yani hocam
Kanki blue çok sesli ve hisli yani lolculer genelde tercih ederblue neden alınmaz kanka sarı ile farkları nedir
Hocam stoğu bilmiyorum ama ben klavyeyi alamamıştım indirim bitmişti sonra tekrar başladı aldım. Yani indirim geliyor geçen 1300 tl ye düşmüştü ve yine indirime girmiş. Bir de klavye dün geldi hocamHocam 3 gündğr takipteyim yenildendiğini görmedim kampanya 1-2 güne bitecek zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bangood uygulamasında kargo bölümünü atar mısınız
Hangi süreçte sizin ürün
Hocam ben 10 gün önce aldım sonra atok bitti hergün 3-4 tane eklendi onlarda bitti son 3 gündür red switch olarak stok gelmiyorHocam stoğu bilmiyorum ama ben klavyeyi alamamıştım indirim bitmişti sonra tekrar başladı aldım. Yani indirim geliyor geçen 1300 TL ye düşmüştü ve yine indirime girmiş. Bir de klavye dün geldi hocam
Hocam tel bozuk olmasa atardim youtube daki incelemelerdeki gibi ve 14 ocak pazar günü aldim 27 ocakta yani dün geldi. Şimdilik çok memnunum. Özellikle driver kısmında ışıklandırma ve makro falan ayarlıyabiliyorsun. Işığı fn ile falan da değiştiriyolar ama driver da daha kolay hız falan ayarlıyosun bide parlaklık. Yani ben ışıklandırmasını sevdim gece fln epey guzel duruyoHocam ben 10 gün önce aldım sonra atok bitti hergün 3-4 tane eklendi onlarda bitti son 3 gündür red switch olarak stok gelmiyor
ürünün resim atar mısınız birde kaç günde geldi
Benimkininde gelmesine 2-3 gün var o zaman hadi bakalım h.o size hocamHocam tel bozuk olmasa atardim youtube daki incelemelerdeki gibi ve 14 ocak pazar günü aldim 27 ocakta yani dün geldi. Şimdilik çok memnunum. Özellikle driver kısmında ışıklandırma ve makro falan ayarlıyabiliyorsun. Işığı fn ile falan da değiştiriyolar ama driver da daha kolay hız falan ayarlıyosun bide parlaklık. Yani ben ışıklandırmasını sevdim gece fln epey guzel duruyo
hocam ben yay sesinden pek anlamıyorum ama tuş dışında herhangi bir ses de yok. sadece switch sesi var yani. zaten şu klavye konularında çok takıntı oluyorum. ses falan olsa fark ederdim büyük ihtimalBenimkininde gelmesine 2-3 gün var o zaman hadi bakalım h.o size hocam
Birde gateron sitesinde o switchlerin fabrikasyon lubeli olduğunu belirtmiş herhangi bir yay sesi var mı