mekanik klavye önerisi

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
arkadaşlar 1000 tl civarında mekanik klavye önerisi lazım red swtich blue gibi şeyleri oluyormuş sanırım ama hiç anlamıyorum klavye işinden daha önce hiç almadım iksinin arasındaki farkı bana düzgünce anlatabilcek varmı red alınır sebebiyle birlikte veya blue güzel yıllarca götürcek kroniksiz bişey varsa öneri yaparmısınz

arkadaşlar 1000 TL civarında mekanik klavye önerisi lazım red swtich blue gibi şeyleri oluyormuş sanırım ama hiç anlamıyorum klavye işinden daha önce hiç almadım iksinin arasındaki farkı bana düzgünce anlatabilcek varmı red alınır sebebiyle birlikte veya blue güzel yıllarca götürcek kroniksiz bişey varsa öneri yaparmısınz
Kankam red daha az ses çıkarır blue daha fazla ses çıkarır. Benim önerim red bakman ama daha pahalı oluyolar galiba.

arkadaşlar 1000 TL civarında mekanik klavye önerisi lazım red swtich blue gibi şeyleri oluyormuş sanırım ama hiç anlamıyorum klavye işinden daha önce hiç almadım iksinin arasındaki farkı bana düzgünce anlatabilcek varmı red alınır sebebiyle birlikte veya blue güzel yıllarca götürcek kroniksiz bişey varsa öneri yaparmısınz
Ne için kullancan klavyeyi

dostum yurtdışı alabilirsen efsane bi klavye onercem ama red switch kalmamış yenilenir büyük ihtimalle hem 1000 TL den düşük kendim kullanıyorum
amazonda varsa alırım kanka vergilerle ne kadara geliyor bakarım öner sen

her türlü oyunyorum btf5 online de 1 de valoda da cs de
Fps türü oyun ağırlıklı ise red veya yellow tercih etmelisin çünkü sana bir hissiyat vermez ve sessizdir

Moba türü yani skilli oyun olsaydı tacticle yani hissiyatlı gerekirdi çünkü skill attığını hissetmen gerekiyor

Ben o bütçeye bangooddan blitzwolf kb2 aldım red switch ama stokta yok şuan yellow var yellowda 850 ye geliyor istersen bi bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu gördüm ama hiç duymadım ismini
blitzwolf ömürlük diyeyim sana
Hot swap olduğu için bozulan tuşun yedeğini alır hemen değişirsin

Bw kb2 saha iyi olmaz mı hocam

banggood da dostum ben 770 TL ye aldım vergiler dahil ama kupon var galiba şuan bende öyle gozukuyor ve alirken türkiye direkt postayı seçersen kapıda gümrük ödemiyosun https://tr.banggood.com/BlitzWolf-B....html?cur_warehouse=CN&ID=515631&rmmds=search
red kalmadı blue alınmaz zaten yellow alınır

banggood da dostum ben 770 TL ye aldım vergiler dahil ama kupon var galiba şuan bende öyle gozukuyor ve alirken türkiye direkt postayı seçersen kapıda gümrük ödemiyosun https://tr.banggood.com/BlitzWolf-B....html?cur_warehouse=CN&ID=515631&rmmds=search
Hocam sizin kargo durumu ne alemde ss atar mısınız

Geri