FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
ee hocam hani ya olamadım bi türlüledmiş evet ya rgb lazım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oba o zaman cevap vereyim sohbet sursun hocam![]()
ee hocam hani ya olamadım bi türlüledmiş evet ya rgb lazım ya
rgb istiyorsanız benim yukarda yazığıma bakabilirsiniz hocam alanlar al sat için aldılar çoğu şuanda da o klavye yi kullanıyorum corsair k60 rgb pro yu bırakıp geçtim.ledmiş evet ya rgb lazım ya
hocam oturdugum yerde yok bu hafta içi lazımrgb istiyorsanız benim yukarda yazığıma bakabilirsiniz hocam alanlar al sat için aldılar çoğu şuanda da o klavye yi kullanıyorum corsair k60 rgb pro yu bırakıp geçtim.
ee hocam hani ya olamadım bi türlü
harbi niye bronz olmadıAlıntıyı görüntüle
şimdi gördüm saat 11.20 geçmeden uyuyamam rahat rahat
bi yarım saat beklicez artık 20 geçe rütbeler güncelleniyormuşharbi niye bronz olmadı
fena cınlama yapıyor diyordu alan bi arkadaş forumdanhttps://tr.banggood.com/BlitzWolf-B...GB-NKRO-Type-C-Gaming-Keyboard-p-1921837.html butceyi 50 TL asiyor ama o fiyata daha iyisi yok.
Blue ve green switchler oyle dostum. Yellow da oyle bir sorun yok.fena cınlama yapıyor diyordu alan bi arkadaş forumdan
Hocam rampage klavyeleri genelde uzun ömürlü olmuyor ben tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabi(bronz olmuşum bu aradabunu alıcam gibi en mantıklısı bu sanki
Rampage KB-R206 SELECT Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage KB-R206 SELECT Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
rgb değilki hocam bide rampage bu fiyatları haketmiyor şahsenbunu alıcam gibi en mantıklısı bu sanki
Rampage KB-R206 SELECT Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage KB-R206 SELECT Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr