rave
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,057
şuan 5 yıllık a101 klavyesiyle idare ediyorum da çok kötü ya2 hafta falan galiba ortalama
şuan 5 yıllık a101 klavyesiyle idare ediyorum da çok kötü ya2 hafta falan galiba ortalama
kaç TL'ye gelir toplam ?Fark olmaz hocam çok sıkıntı yaşamazsın. banggood aliexpressten hızlı getirir ama yine de yavaş bi tık onu tam kestirmek zor
Rakipsiz![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Rakipsiz
Gamakay'i neden almıyorsun acaba?Merhaba bu ürünün veya buna benzer pudding keycaps li ürün arıyorum. %60 olması şart degil ama gateron red ve pudding keycaps olmasını istiyorum. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Type c girişli bukablolu istemiyorum. tek sorunum bu keşke kablosuz olsaydı 3-5 tane alırdım bozuldukça degiştirirdim
o yüzden kablosuz istiyorum.
Kablosuz kullanamadıgım zaman bi anlamı yok type-c nin öyle degil miType c girişli bu
İşte ben kablosuz istiyorum ondan dolayı bu ürün olmuyor. Kablosuz önerilere açıgım.Evet ama olsun