Hayırlı bayramlar kardeşim benim de ihtiyacım var neyi önerirsin?1100'e çıkma şansı var mı?
1100TL mi bütce? Sana da hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar kardeşim benim de ihtiyacım var neyi önerirsin?
zorlanıcaz ama göz gezdireyim bi. Klavyeyi koyayım buraya yine ne olur ne olmaz vergiyle 1150TL oluyor.yok sanırsam :/
1100TL mi bütce? Sana da hayırlı bayramlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zorlanıcaz ama göz gezdireyim bi. Klavyeyi koyayım buraya yine ne olur ne olmaz vergiyle 1150TL oluyor.
![]()
GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
abim
Giriş seviye, basmama sorunları da yaşanabiliyor genel olarak. Her türlü kapalı kutu Mizar MZ60 alırdım senin yerinde olsam.abimbu çok içime sinmişti outemu çok mu kötü ?![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918R-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Hocam ben de klavye almayı düşünüyordum Ajazz Ak33 linkine baktım PTT AVM de satılıyor ama hiç yorumu felan yok, alınır mı sizce?1100TL mi bütce? Sana da hayırlı bayramlar
zorlanıcaz ama göz gezdireyim bi. Klavyeyi koyayım buraya yine ne olur ne olmaz vergiyle 1150TL oluyor.
![]()
GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu RGB değil, tek renk yanıyor.![]()
Ajazz Ak33 Black Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ajazz Ak33 Black Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz Ak33 Black Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Турецкий: SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Sıcak Değiştirilebilir Gateron Optical Switch RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Only US$67.99. The SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard is a 61-key hot swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C wired programmable 60% layout gaming keyboard. It features a durable aluminum alloy frame, RGB backlighting, and a detachable USB Type-C cable. Enjoy a comfortable typing experience...www.banggood.com
MZ60 al geç bence o bütçede.
ille TR'den alıcaksan alınabilir. Zorro black switchler vardı yanlıs hatırlamıyorsamHocam ben de klavye almayı düşünüyordum Ajazz Ak33 linkine baktım PTT AVM de satılıyor ama hiç yorumu felan yok, alınır mı sizce?
İnternette incelemelerine baktım klavye güzel ama Tr'den alan fazla yok sanırım Hepsiburada'da felan çok yorumu yokille TR'den alıcaksan alınabilir. Zorro black switchler vardı yanlıs hatırlamıyorsam
O butcelerde daha cok arastırmayıp gamepowerin bos beles klavyelerine yoneldikleri icin. Sahibinden kapalı kutu Mizar MZ60'lara da bakabilirsin bu arada. AK33'ten daha iyi.İnternette incelemelerine baktım klavye güzel ama Tr'den alan fazla yok sanırım Hepsiburada'da felan çok yorumu yok
Çok sağolun hocam.O butcelerde daha cok arastırmayıp gamepowerin bos beles klavyelerine yoneldikleri icin. Sahibinden kapalı kutu Mizar MZ60'lara da bakabilirsin bu arada. AK33'ten daha iyi.