Selamlar herkese iyi forumlar daha çok CSGO tarzı oyunlar oynuyorum sizce hangi switch ve hangi mekanik klavyeyi kullanmam gerek? Fiyat performans ürünü olursa çok sevinirim (ikinci ele yönelmeyi düşünüyorum)
Hocam banada red sw bütçe 1000 var mı önerdiğin güzel bişey, tuş basımı kolay yani yumuşak olsun istiyorum, mouse da arıyorum ekstra olarak, rival 3 vardı memnundumda depremde evimiz gidince kurtaramadım
Nays ile alırsan 380e geliyor şuan daha iyisi yok
Öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin.Hocam banada red sw bütçe 1000 var mı önerdiğin güzel bişey, tuş basımı kolay yani yumuşak olsun istiyorum, mouse da arıyorum ekstra olarak, rival 3 vardı memnundumda depremde evimiz gidince kurtaramadım
Selamlar herkese iyi forumlar daha çok CSGO tarzı oyunlar oynuyorum sizce hangi switch ve hangi mekanik klavyeyi kullanmam gerek? Fiyat performans ürünü olursa çok sevinirim (ikinci ele yönelmeyi düşünüyorum)
Hocam ben bu sarftec t60 ı alıyimmi
Nays ile alırsan 380e geliyor şuan daha iyisi yok
Eğer tkl type c klavye istiyorsan en ucuz alternatif o. Ama eğer ben daha kaliteli bir switch bakıyorum dersen Gamebooster radiance al. Outemu red switch kullanıyor. Sarftech T60 Jixian switch kullanıyor, Bu iki switch'te Cherry MX'in çakmaları/klonları. İyiden kötüye sınıflandıracak olursam:Hocam ben bu sarftec t60 ı alıyimmi
bu tarz numlock olan benim attığım oluyor zatenBu tarz numlock olan varmı
Hocam bu sarftwc t60 rgb bide dimiEğer tkl type c klavye istiyorsan en ucuz alternatif o. Ama eğer ben daha kaliteli bir switch bakıyorum dersen Gamebooster radiance al. Outemu red switch kullanıyor. Sarftech T60 Jixian switch kullanıyor, Bu iki switch'te Cherry MX'in çakmaları/klonları. İyiden kötüye sınıflandıracak olursam:
1.Kailh Switch
2.Outemu Switch(Gamebooster Radiance)
3.Jixian Switch(Sarftech T60)
dolayısıyla ben gamebooster öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu tarz numlock olan benim attığım oluyor zaten![]()
rainbow rgb değilHocam bu sarftwc t60 rgb bide dimi
Sağolun hocamrainbow rgb değil
Çok geçmiş olsun dostum Allah sabır versinHocam banada red sw bütçe 1000 var mı önerdiğin güzel bişey, tuş basımı kolay yani yumuşak olsun istiyorum, mouse da arıyorum ekstra olarak, rival 3 vardı memnundumda depremde evimiz gidince kurtaramadım