Mekanik klavye önerisi

FXhigh0

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
400
Selamlar herkese iyi forumlar daha çok CSGO tarzı oyunlar oynuyorum sizce hangi switch ve hangi mekanik klavyeyi kullanmam gerek? Fiyat performans ürünü olursa çok sevinirim (ikinci ele yönelmeyi düşünüyorum)

Selamlar herkese iyi forumlar daha çok CSGO tarzı oyunlar oynuyorum sizce hangi switch ve hangi mekanik klavyeyi kullanmam gerek? Fiyat performans ürünü olursa çok sevinirim (ikinci ele yönelmeyi düşünüyorum)

Nays ile alırsan 380e geliyor şuan daha iyisi yok

Hocam banada red sw bütçe 1000 var mı önerdiğin güzel bişey, tuş basımı kolay yani yumuşak olsun istiyorum, mouse da arıyorum ekstra olarak, rival 3 vardı memnundumda depremde evimiz gidince kurtaramadım

Hocam banada red sw bütçe 1000 var mı önerdiğin güzel bişey, tuş basımı kolay yani yumuşak olsun istiyorum, mouse da arıyorum ekstra olarak, rival 3 vardı memnundumda depremde evimiz gidince kurtaramadım
Öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin.

1000 TL'ye kadar red yerine RK61 Triple önerebilirim Brown RK Switch kullanıyor ben de aldım kendime.

Veya Optical gateron yellow var redden bir tık daha iyidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Skyloongun red switchi de var ama yellow öneririm ben. Hatta red alacaksan bile yellow al bende Gateron red switchler var yellow ile takas ederiz üstüne para veririm.

Ayrıca mouse için bütçen nedir?

Hocam ben bu sarftec t60 ı alıyimmi
Eğer tkl type c klavye istiyorsan en ucuz alternatif o. Ama eğer ben daha kaliteli bir switch bakıyorum dersen Gamebooster radiance al. Outemu red switch kullanıyor. Sarftech T60 Jixian switch kullanıyor, Bu iki switch'te Cherry MX'in çakmaları/klonları. İyiden kötüye sınıflandıracak olursam:
1.Kailh Switch
2.Outemu Switch(Gamebooster Radiance)
3.Jixian Switch(Sarftech T60)
dolayısıyla ben gamebooster öneririm

Bu tarz numlock olan varmı
bu tarz numlock olan benim attığım oluyor zaten :D

Eğer tkl type c klavye istiyorsan en ucuz alternatif o. Ama eğer ben daha kaliteli bir switch bakıyorum dersen Gamebooster radiance al. Outemu red switch kullanıyor. Sarftech T60 Jixian switch kullanıyor, Bu iki switch'te Cherry MX'in çakmaları/klonları. İyiden kötüye sınıflandıracak olursam:
1.Kailh Switch
2.Outemu Switch(Gamebooster Radiance)
3.Jixian Switch(Sarftech T60)
dolayısıyla ben gamebooster öneririm

bu tarz numlock olan benim attığım oluyor zaten :D
Hocam bu sarftwc t60 rgb bide dimi

Çok geçmiş olsun dostum Allah sabır versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,252
Üyeler
195,576
Son üye
omerfarukakay
Geri