Çözüldü✓ mekanik klavye önerisi

Emin olun kullandıkça alışacaksınız Dierya PBT keycaplere sahip diğerinde ise yazmıyor
Ben yontuslarini kullanicam ya yakın gibi geldi biraz birbirlerine kablosu kaç cm acaba

Gaming gecesini beklemeni şiddetle tavsiye ederim özellikle oyuncu ekipmanları için

İncehesaptami çok pahalı gine bakmıştim
Post automatically merged:

Blue switchin sesi şiddetlimi acaba
Youtube ta videoları mevcut ve yalnız yaşamıyorsanız başkaları için sesi rahatsız edici gelebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Youtube ta videoları mevcut ve yalnız yaşamıyorsanız başkaları için sesi rahatsız edici gelebilir.
dierya rgb mi değil mi yorumlarda bazıları rgb bazıları sadece mavi ışık var demiş

"29 tuş antighosting (Anti-gölgelenme) desteği ile klavye deneyiminizi iyileştirin"

Dierya 100% anti-ghostinge sahip
Reis dierya DK61E ile DK61SE arasında ne fark var? Bende Razer cynosa v2 var küçük klavyeye geçmek istiyorum hangisi daha iyi olur? Aralarında çok fark var mıdır? (şahsen DK61E daha iyi gibi duruyor)

Ve sana kalsa hangi switch olanını alırsın? Dierya DK61E için söylüyorum. (şahsen brown düşünüyorum)

Reis dierya DK61E ile DK61SE arasında ne fark var? Bende Razer cynosa v2 var küçük klavyeye geçmek istiyorum hangisi daha iyi olur? Aralarında çok fark var mıdır? (şahsen DK61E daha iyi gibi duruyor)

Ve sana kalsa hangi switch olanını alırsın? Dierya DK61E için söylüyorum. (şahsen brown düşünüyorum)
T68se de 7 tuş daha fazla sadece, ben bir yandan da yazılım yazdığım için ve yön tuşlarını kullanmak için basılı tutmayı beklememek için t68se yi tercih ederim. Switch olarak ise geribildirim istiyorsanız brown istemiyorsanız red switch öneririm. (Ben fazla yazı yazdığım için red tercih ediyorum)

T68se de 7 tuş daha fazla sadece, ben bir yandan da yazılım yazdığım için ve yön tuşlarını kullanmak için basılı tutmayı beklememek için t68se yi tercih ederim. Switch olarak ise geribildirim istiyorsanız brown istemiyorsanız red switch öneririm. (Ben fazla yazı yazdığım için red tercih ediyorum)
Ben DK61E ile DK61SE karşılaştırmak istemiştim, t68se değil.

Ben DK61E ile DK61SE karşılaştırmak istemiştim, t68se değil.
Pardon hocam yanlış anlamışım DK61E daha iyi, hot-swap ve ipx4 su geçirmezlik sertifikasına sahip switch olarak gateron pro switchlere sahip. FPS oyuncusuysanız silver speed öneririm, diğer iki karşılaştırmayı yazdım

Pardon hocam yanlış anlamışım DK61E daha iyi, hot-swap ve ipx4 su geçirmezlik sertifikasına sahip switch olarak gateron pro switchlere sahip. FPS oyuncusuysanız silver speed öneririm, diğer iki karşılaştırmayı yazdım
Profesyonel fps oyuncusuyum. Ama şahsen sesi daha önemli, silver olanın ses testi var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri