'Roxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Profesyonel fps oyuncusuyum. Ama şahsen sesi daha önemli, silver olanın ses testi var mı?
Profesyonel fps oyuncusuyum. Ama şahsen sesi daha önemli, silver olanın ses testi var mı?
Bayağı güzel duruyor da bu DK61E nin ses testi var mı? Silver olarak. Yoksa silver bayağı güzelmiş.
Bayağı güzel duruyor da bu DK61E nin ses testi var mı? Silver olarak. Yoksa silver bayağı güzelmiş.
Size göre brown mu silver mı? Hangisinin desi daha tok?
SilverSize göre brown mu silver mı? Hangisinin desi daha tok?
bisey sorcam W space CTRL ve yön tuşları önemli oyunda çoğuna aynı anda basıyorum bir karışıklık olmaz değil mi ya da aktif falan etmem lazım mı? galiba FN tuşlarını kısayolla aktif ediyosun çünkü t68se içinSilver
Hayır, klavyeyi ilk kullanmaya başladığınızdan itibaren anti-ghosting 100% olaram açık oluyor. Hiçbir tuş hiçbir tuşla karışmaz.bisey sorcam W space CTRL ve yön tuşları önemli oyunda çoğuna aynı anda basıyorum bir karışıklık olmaz değil mi ya da aktif falan etmem lazım mı? galiba FN tuşlarını kısayolla aktif ediyosun çünkü t68se için
anti ghostingi demiyorum mesela bu dieryanın yön tuşu olamayan modelinde kısayolla aktif ediyorsun ya T68SE de bu olay varmı diyorum aktif etmem lazımmıHayır, klavyeyi ilk kullanmaya başladığınızdan itibaren anti-ghosting 100% olaram açık oluyor. Hiçbir tuş hiçbir tuşla karışmaz.
anti ghostingi demiyorum mesela bu dieryanın yön tuşu olamayan modelinde kısayolla aktif ediyorsun ya T68SE de bu olay varmı diyorum aktif etmem lazımmı
Hayır üzerine tanımlı başka tuş yok. Sadece fn ile kullanırsanız ışık modunu ve parlaklığını değiştirebilirsiniz.anti ghostingi demiyorum mesela bu dieryanın yön tuşu olamayan modelinde kısayolla aktif ediyorsun ya T68SE de bu olay varmı diyorum aktif etmem lazımmı
tamamdır tesekkür ederim f tuslarını nası kullanıcam hocam ve multimedya f1 f2 tusları sayıların üzerine konulmuş multimedyada a s d flanHayır üzerine tanımlı başka tuş yok. Sadece fn ile kullanırsanız ışık modunu ve parlaklığını değiştirebilirsiniz.
Harflerin altındaki fonksiyonları, fn + fonksiyon tuşu ile kullanabilirsiniztamamdır tesekkür ederim f tuslarını nası kullanıcam hocam ve multimedya f1 f2 tusları sayıların üzerine konulmuş multimedyada a s d flan
hmm FN + 3 E bastıgımda f3 çalışıcak yanlış anlamadıysma ve FN + S ye basınca multimedyaHarflerin altındaki fonksiyonları, fn + fonksiyon tuşu ile kullanabilirsiniz