Çözüldü✓ mekanik klavye önerisi

Harflerin altındaki fonksiyonları, fn + fonksiyon tuşu ile kullanabilirsiniz
sağol hocam ilgilendiğin için başını ağrıttık aklımda soru kalmadı sabah sipariş etmiştim zaten

sağol hocam ilgilendiğin için başını ağrıttık aklımda soru kalmadı sabah sipariş etmiştim zaten
Hiç sorun değil, yardım edebildiysem ne mutlu bana. Güle güle kullanın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dierya ×tmkb t68se vs dıerya dk61se hangisi daha iyidir?
T68SE Mavi led, DK61SE ise RGB hocam.
Yön tuşlarını ve "Del, Home, Page up, Page down" tuşlarını sık kullanmıyorsanız DK61SE sizin için daha uygun bir tercih olacaktır hocam.

Hiç sorun değil, yardım edebildiysem ne mutlu bana. Güle güle kullanın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T68SE Mavi led, DK61SE ise RGB hocam.
Yön tuşlarını ve "Del, Home, Page up, Page down" tuşlarını sık kullanmıyorsanız DK61SE sizin için daha uygun bir tercih olacaktır hocam.
Hocam bir şey daha soracağım markası ne switchlerin outemu mu?

Jixian kullanılıyor hocam outemudan daha iyi.
İyi o zaman hocam yardımınız için çok teşekkür ederim bende de k552 var ama tuşlar qwert satırı bazen basmamaya başladı bazen dediğim 5 dkde bir gidiyor oyun oynanmıyor yani bende yedek klavye kullanıyorum garantiye yollayacağım eğer garantiden olumlu sonuç gelmezse bi içini açıp kendim bakacağım o da olmazsa bu iki klavyeden birini düşünüyorum.

İyi o zaman hocam yardımınız için çok teşekkür ederim bende de k552 var ama tuşlar qwert satırı bazen basmamaya başladı bazen dediğim 5 dkde bir gidiyor oyun oynanmıyor yani bende yedek klavye kullanıyorum garantiye yollayacağım eğer garantiden olumlu sonuç gelmezse bi içini açıp kendim bakacağım o da olmazsa bu iki klavyeden birini düşünüyorum.
Sorununuz switch kaynaklı gibi gözüküyor, sorununuzun olduğu tuşlardaki switchleri klavye ile birlikte gelen yedek switchlerle değiştirme şansınız var mı acaba?

Sorununuz switch kaynaklı gibi gözüküyor, sorununuzun olduğu tuşlardaki switchleri klavye ile birlikte gelen yedek switchlerle değiştirme şansınız var mı acaba?
Denedim hocam switch ile alakası yok sanırım çünkü komple bir satır sıkıntılı.

O zaman servise götürmek en mantıklı seçenek olacaktır. Gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim.
Hocam sanırım garantiye yollamayacağız çünkü ben buna soğuk çay dökmüştüm 6-7 ay önce ve babam muhtemelen içinde kalmış oksitlenme yapmış falan birşeyler dedi kendimiz açıp bakalım olmazsa yenisini yapalım garanti kabul etmez çünkü dedi.

Hocam sanırım garantiye yollamayacağız çünkü ben buna soğuk çay dökmüştüm 6-7 ay önce ve babam muhtemelen içinde kalmış oksitlenme yapmış falan birşeyler dedi kendimiz açıp bakalım olmazsa yenisini yapalım garanti kabul etmez çünkü dedi.
O zaman temizlemek için sentetik tiner veya selülozik tiner öneririm hocam, alkol uçucu bir madde olduğu için temizlik sonrası silmeye de gerek kalmaz, ayrıca lehimlere dikat edin.

Geri