kırmızı biraz daha sesli sarıya göre bide sarı olanların yepkimesi daha hızlı diyolar ama midway ne oluyor onu çözemedimoyun için en iyisi kırmızıdır hocam kim ne derse desin
link atabilir misiniz hocambu özellik tam olarak nedir bi tane klavye alıcam red yada yellow switch dusunuyorum yellow da midway özelliği var ne oldugunu anlayamadım
midway her yola gider yani hem yazı yazabilirsin hemde oyun oynayabilrsin gibi düşünebilirsinkırmızı biraz daha sesli sarıya göre bide sarı olanların yepkimesi daha hızlı diyolar ama midway ne oluyor onu çözemedim
link atabilir misiniz hocam
teşekkürler hocam bide aklıma şey geldi kademeli tıklama gibi bir olay değil dimimidway her yola gider yani hem yazı yazabilirsin hemde oyun oynayabilrsin gibi düşünebilirsin
tepkimede kırmızı daha iyi aslında bastığını hissetmediğin için aşırı basabiliyorsun aynı anda. sarıda bastığını hissedebiliyorsun.kırmızı biraz daha sesli sarıya göre bide sarı olanların yepkimesi daha hızlı diyolar ama midway ne oluyor onu çözemedim
kararsız kaldım ama sanırım yellow alıcam incelemelerde oyunlar ıcın daha cok performans verıyomustepkimede kırmızı daha iyi aslında bastığını hissetmediğin için aşırı basabiliyorsun aynı anda. sarıda bastığını hissedebiliyorsun.
siz bilirsiniz bana yanlış bir iblgi gibi geldi ama saygı duyuyorum.kararsız kaldım ama sanırım yellow alıcam incelemelerde oyunlar ıcın daha cok performans verıyomus
siz bilirsiniz bana yanlış bir iblgi gibi geldi ama saygı duyuyorum.
gateron var sadecemekanik klavye alıcaksan cherry mx switch almanı tavsiye ederim