Hayır değil.bir örnek yok çoğü böyle
1k 2k bütçedeki çoğu mekanik klavye bu şekilde ama gitsem bit pazarından 50tlye bir klavye alsam 10yıl çalışırHangi klavyeler mesela? Mekanik klavyeler eski tip klavyelere gore daha cok maliyet gerektiriyor. Buna ragmen ucuz fiyata bir mekanik klavye ya da no name bir klavye alirsaniz bununla karsilasmaniz oldukca normal
kısmen doğru, düşük bütçeli ya da düşük bütçede f/p ürünlerde bunlar doğru, mesela vooka klavyeler ya da en bilindik gamepower klavyelerinde olabiliyor. bende yaşadım fakat eskide kullandığım bu mekanik hisli veya membran klavyelerde bu sorun yoktu. Sebebi bütçe düşük olduğu için malzeme kaliteside ona göre sanırım.Hayır değil.
Hayır değil.
Hangi klavyeler mesela? Mekanik klavyeler eski tip klavyelere gore daha cok maliyet gerektiriyor. Buna ragmen ucuz fiyata bir mekanik klavye ya da no name bir klavye alirsaniz bununla karsilasmaniz oldukca normal
max 1500tl beyaz bilek destekli red sw klavye arıyorum hep baksam switchi kötü kronik sorunlu vs vskısmen doğru, düşük bütçeli ya da düşük bütçede f/p ürünlerde bunlar doğru, mesela vooka klavyeler ya da en bilindik gamepower klavyelerinde olabiliyor. bende yaşadım fakat eskide kullandığım bu mekanik hisli veya membran klavyelerde bu sorun yoktu. Sebebi bütçe düşük olduğu için malzeme kaliteside ona göre sanırım.
1500 TL bandinda bu tur durumlar ne yazikki artik normal karsilaniyor. Tus icinde sorun oldugu zaman garanti ile papaz oluyorsun. Garanti bitincede elinde kaliyor ne yazikki. Bunun cozumu 3000 TL'yi gozden cikarmak.max 1500tl beyaz bilek destekli red sw klavye arıyorum hep baksam switchi kötü kronik sorunlu vs vs
nasıl yabir örnek yok çoğü böyle