Neler Yeni

Yardım Mekanik klavyeye gazoz döktüm

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
ben servise götüreceği glb sonuçta 1 aylık ürün
Bazı mekanik klavyelerde space tuşu farklı switch oluyor. benimki aynı ama blue switchte nasıldır bilmiyorum.

Klavye temizlemek için sprey önerisi olan var mı? Kimi yerde izoropil alkol, kimi yerde kontak sprey, kimi yerde de LCD ekran temizleme spreyleri gördüm. Aralarında en işlevli hangisidir ondan aliyim, hepsi öyleyse hepsinden aliyim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
içini açıp temizleyeceksin yoksa onu sık bunu sık etkili olur mu bilemiyorum almaya da gerek yok en fazla 1-2 gün tuşlar ağır basar zamanla açılır hatta kendin biraz bas çek bas çek açılma olur

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
içini açıp temizleyeceksin yoksa onu sık bunu sık etkili olur mu bilemiyorum almaya da gerek yok en fazla 1-2 gün tuşlar ağır basar zamanla açılır hatta kendin biraz bas çek bas çek açılma olur
içini açamıyorum hocam sadece tuşları sökebiliyorum. Elimde kolonya vardı alkollü olan tek kulak çubuğuna sıkıp temizledim direkt sıkmadım zararı olur diye, diğer şeyler daha etkili olmaz mı? Sağ ol cevabın için

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar XPG Summoner klavyemin WASD olan kısımlarına biraz gazoz döktüm, direkt sildim ama içine falan kaçtı mı bilmiyorum. Klavye şu an çalışıyor ama gazoz şekerli olduğu için birkaç güne sıkıntı olur mu?

W-A tuşlarında ağırlaşma var gibi, basarken diğerlerine göre daha ağır geliyor, yavaş yavaş diğerlerinde de olabilir, napabilirim bu konuda?
Bende patates yemeği dökmüştüm aynı sertleşme olmuştu sonradan düzeldi,hatta durumlarımdada var daha tok çalışıyor modlu klavye falan yazmışım.

edit : çay dökmüşüm

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Bende patates yemeği dökmüştüm aynı sertleşme olmuştu sonradan düzeldi,hatta durumlarımdada var daha tok çalışıyor modlu klavye falan yazmışım.

edit : çay dökmüşüm
benimkide düzelir umarım :peeposad:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Çayda şekerliydi pek bir sorun olacağını sanmam hocam ama ben döküldüğü an temizlemiştim 5 saniye falan geçmişti.
Bende dökülen gazozu direkt temizledim switchleri falan kuruladım da elimde alkollü bir şey yoktu diye pek etkili olmamıştı, umarım düzelir şimdi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bende dökülen gazozu direkt temizledim switchleri falan kuruladım da elimde alkollü bir şey yoktu diye pek etkili olmamıştı, umarım düzelir şimdi
Ters çevirmiş miydiniz klavyeyi döküldüğü zaman ? Diğer yöntemlere nazaran en önemlisi o.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Geçmiş olsun, benim eski klavyeme de kola dökülmüştü, switchler yapış yapış olmuştu takıla takıla iniyorlardı vs. Islak mendille switch içlerini olduğu kadar silin, benim elimden başka bir şey gelmemişti. Biraz işe yarıyor.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Ters çevirmiş miydiniz klavyeyi döküldüğü zaman ? Diğer yöntemlere nazaran en önemlisi o.
Saniyesinde dik çevirmiştim sonra ters çevirmiştim
Geçmiş olsun, benim eski klavyeme de kola dökülmüştü, switchler yapış yapış olmuştu takıla takıla iniyorlardı vs. Islak mendille switch içlerini olduğu kadar silin, benim elimden başka bir şey gelmemişti. Biraz işe yarıyor.
onu da yaptım dün ama pek işe yaramamıştı

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Dün kuruduktan sonra şimdi denedim, W harici bütün tuşlar düzelmiş. W yu düzgün yapamadım sanırım onu tekrar yapıcam bugün, sağ olun

Top Bottom