Neler Yeni

Öneri Mekanik Oyuncu Klavye

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Max 450 TL bütçe ile red switch(FPS oyunları için iyi olan switchler de olabilir) rgb olan varsa rgb ayarlabilir modlu eğer yoksa güzel modları olan rainbow meksanik klavye önerilerinizi bekliyorum.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Max 450 TL bütçe ile red switch(FPS oyunları için iyi olan switchler de olabilir) rgb olan varsa rgb ayarlabilir modlu eğer yoksa güzel modları olan rainbow meksanik klavye önerilerinizi bekliyorum.
Gamepower

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm ben uzun zamandır gp warlock kullanıyorum kola su ve kahve döküldü ona rağmen be bir kaç kez yere düştü sağlam eğer ucuza blue switch alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

knkm ben uzun zamandır gp warlock kullanıyorum kola su ve kahve döküldü ona rağmen be bir kaç kez yere düştü sağlam eğer ucuza blue switch alabilirsin
ama warlock dan daha iyileri mevcut iyi araştır

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
450 TL ye performax g xetra klavyesini buldum aralarında 20 30 tl fark var xetra full rgb her tuşa farklı mod atayabiliyoruz onu almayı düşünüyorum ama eğer önerileriniz varsa açığım her zaman.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
G87 en düşük alinabilir

draven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
lucufer shaco
bu 450 üstü ama mükemmel klavye GAMEPOWER CALYPSO RAİNBOW OPTIK MEKANİK KIRMIZI SWİTCH USB GAMİNG KLAVYE fiyatı 549 indirimle yakalarsan muq olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,309
Üyeler
165,966
Son üye
Hande
Top Bottom