Neler Yeni

Mekanik red switch klavye önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
iyi bir klavye bulabilirsem 800-900'e kadar çıkabilirim. ayrıca dk61e gatreon switch kullanıyor diye biliyorum eğer dk61se de gatreon kullanıyorsa bu iki klavye arasındaki temel fark nedir?
DK61se gateron kullanmıyor işte sıkıntı o :d Outemu veya jixian kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

DK61Se gateron kullanmıyor. Ya Outemudur ya Jixian. 700'e falan RK68 alınabilir, bütçeyi zorla bence 1-1.2Kya falan Kemove K68 / Fnatic Ministreak al.
Nerde RK68 var la 700e?

Ha magic refinerdan bahsediyorsun ben royal kludge sandım.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
DK61se gateron kullanmıyor işte sıkıntı o :d Outemu veya jixian kullanıyor

Nerde RK68 var la 700e?

Ha magic refinerdan bahsediyorsun ben royal kludge sandım.
Magic evet, Ministreakın da stoğu bitmiş bu arada şansına @Saintes Maries

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

TR'de bi kaç hafta önce baya bi Fnatic ürünü indirime girdi, fena klavye değil. 1Kya düşmüştü bu da
Çok kötü lan 1 kya bile

Olum bu klavyenin silent'ı Cherry MX bunun switchi ne?

ULTRA FAST SPEED SILVER KEYSWITCHES - Industry's best mechanical switch by Kailh, ASDFLGKFSRLDHJGFSDPOAŞHKGFLŞSEDFKHGDLSAŞHJFKODSPŞLZFJBVFKODSLAŞHJGFOPSDŞFLHKNGFKLDSŞAGMFLDSAŞGFKDPSAŞLFKDSAPŞLDFNHKDPOASŞLDZGJFKDSAPOŞLDGK KAHKAHA ATTIM ADAMLAR NE YAZMIŞ AÇIKLAMAYasl dkfgkdsaşdgkh

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
ASDFLGKFSRLDHJGFSDPOAŞHKGFLŞSEDFKHGDLSAŞHJFKODSPŞLZFJBVFKODSLAŞHJGFOPSDŞFLHKNGFKLDSŞAGMFLDSAŞGFKDPSAŞLFKDSAPŞLDFNHKDPOASŞLDZGJFKDSAPOŞLDGK KAHKAHA ATTIM ADAMLAR NE YAZMIŞ AÇIKLAMAYasl dkfgkdsaşdgkh
sanirim biraz guldu

1kya dusen MX Silent haliydi galiba hotswap varmi hatirlamiom

Neyse K68 al gec @Saintes Maries

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
mx silentte kailhte 1kda bile nadir tercih edilecek switchler artık Kemove K68 ve DK61E diye bir gerçek var
Kailh'i zaten eledim direkt de MX Silent denenebilir bence, düz Cherry MX'lerde basmama yaşayan birsürü insan vardı da Silentte öyle bi duyum almadım pek. Sessiz isteniyorsa şans verilebilir, ha ben de Kemove K68 alırım tabii.

Saintes Maries

80+ Bronze
DK61Se gateron kullanmıyor. Ya Outemudur ya Jixian. 700'e falan RK68 alınabilir, bütçeyi zorla bence 1-1.2Kya falan Kemove K68 / Fnatic Ministreak al.
ben de outemu diye duymuştum da o yüzden sordum. ayrıca amazonda 700 liraya alabilirsin dediğin 1.200 lira, 1-1.2'ya alabilirsin dediklerin 2.000 lira.

sanirim biraz guldu

1kya dusen MX Silent haliydi galiba hotswap varmi hatirlamiom

Neyse K68 al gec @Saintes Maries
hocam bu da çok çirkin bir şey değil mi yahu? ek olarak şimdi gördüm de red switch olanları 1.900 lira bu ne biçim iş? red switch dışı kullanamam ben. dierya dk61e nasıl sizce murat da dahil olmak üzere birçok kişi gayet iyi diyordu?

Son düzenleme:

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
ben de outemu diye duymuştum da o yüzden sordum. ayrıca amazonda 700 liraya alabilirsin dediğin 1.200 lira, 1-1.2'ya alabilirsin dediklerin 2.000 lira.
700 liralık olan Magic Refiner, senin attığın Royal Kludge. Bu modeli kastediyorum.

Fnatic'in stoğu bitmiş dedim zaten, 2kya çıkmış. Kemove hala 1K, primeyle kargo bedava olsa vergi dahil 1300'e falan geliyor.
(Yellow switch öneririm.)

hocam bu da çok çirkin bir şey değil mi yahu?
Plakası garip duruyor valla yalan yok, incelemelerde falan fena durmuyordu ama burda göründüğü kadar kötü değil yani.
DK61e alınabilir fakat ilk seçeneğin K68 olmalı.

Saintes Maries

80+ Bronze
700 liralık olan Magic Refiner, senin attığın Royal Kludge. Bu modeli kastediyorum.

Fnatic'in stoğu bitmiş dedim zaten, 2kya çıkmış. Kemove hala 1K, primeyle kargo bedava olsa vergi dahil 1300'e falan geliyor.
(Yellow switch öneririm.)

Plakası garip duruyor valla yalan yok, incelemelerde falan fena durmuyordu ama burda göründüğü kadar kötü değil yani.
DK61e alınabilir fakat ilk seçeneğin K68 olmalı.
yellow switche baktım da. bu blue switcherde ses çıkarması için tasarlanan özel mekanizmadan dolayı tuşlara basmak zor oluyor ya? aynısı bu yellow switch için de geçerli mi? videolarına baktığımda geçerli değil gibi gözüküyor. olmaması dahi iyi zaten benim için. ayrıca yellow switchin sesi de blue switche benziyor ancak ses seviyesi blue kadar fazla mıdır acaba? bu ses mevzusundan dolayı benim gönlüm redden yana.

Top Bottom