Çözüldü✓ Mekanik Red Switch Klavye önerisi ?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
1700
Merhabalar, red switch'li %60 veya %70 bir klavye önerisi istiyorum sizlerden. Kendi kullanmış ve deneyimli olduğunuz klavyelerden tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Merhabalar, red switch'li %60 veya %70 bir klavye önerisi istiyorum sizlerden. Kendi kullanmış ve deneyimli olduğunuz klavyelerden tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Ürün ALMANCA dizili, Prime ile kargodan kısarsan güzel ürün ithalat ücreti ile yaklaşık 1840TL bütçeni aşıyor tabii ama dilersen kablolu modeli daha uygun. 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Bu kablolu modelidir bu normal ABD düzeni klavyeye sahip yine kargo hariç 1600TL.

Yok ben ithalat felan uğraşmak istemiyorum dersen indirimini bekleyip bu ürünü de alabilirsin. Bildiğim kadarıyla brown switch red kadar sessizdir fakat blue sw gibi bir sertliği vardır.

Ürün ALMANCA dizili, Prime ile kargodan kısarsan güzel ürün ithalat ücreti ile yaklaşık 1840TL bütçeni aşıyor tabii ama dilersen kablolu modeli daha uygun. 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Bu kablolu modelidir bu normal ABD düzeni klavyeye sahip yine kargo hariç 1600TL.

Yok ben ithalat felan uğraşmak istemiyorum dersen indirimini bekleyip bu ürünü de alabilirsin. Bildiğim kadarıyla brown switch red kadar sessizdir fakat blue sw gibi bir sertliği vardır.
önerilerin için çok teşekkür ederim

Havit olan güzelmiş bende klavye almayı düşünüyorumda asus rog strix deluxe scope ile havit arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir

max 2-2.5 hocam red istiyorum oyun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben %100 kullanıyorum %60 istememde %70 olabilir f1 tuşlarının olmasını istiyorum
O zaman en ideal ak820 pro modeli. Sessiz ve tok switchli, tft ekran var, 4000 mah batarya var, triple mod var, gift switch olanı al. E daha ne olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri