rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 26,096
Membran olarak Cynosa Lite kullanıyorum.uzun ömürlülük konusunda
Tuş başına 80 milyon ömrü var.
Membran olarak Cynosa Lite kullanıyorum.uzun ömürlülük konusunda
600tl red veya Brown switch ne önerirsin RGB olması gerekBütçeye göre değişir.
Mesela 300 400'lük klavyeler kısa sürede arıza vermeye başlarken atıyorum optik swichli 800 900'Lük bir klavye uzun yıllar problemsiz götürebilir.
Ayrıca blue swich çok ses çıkarabiliyor, alırken bunu da hesaba katmalısınız.
600tl ama görünüşü önemli RGB falan olmalı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/f-p-hp-omen-encoder-brown-switch-ses-testi.335586/ bunu öneririm600tl red veya Brown switch ne önerirsin RGB olması gerek
Galiba mekanik hisli veya membran alacağıevde mekanik dükkanda mebran kullanıyorum. dükkandaki mebranlar çoook uzun zamandır sorunsuz çalışıyor. mekanik daha uzun ömürlü diyorlar ama mekanik gibi switch bozulma derdi yok
Gamakay mk61 wired mechanical keyboard gateron optical switch pudding keycaps rgb 61 keys hot swappable gaming keyboard Sale - Banggood.com600tl red veya Brown switch ne önerirsin RGB olması gerek
Bütçe Max 600Blue switch kullanıyorum sesi çok hoşuma gidiyor ama membranda böyle bir şey yok beğenmezsen diğer switchlere bakabilirsin mekanikte
Birde bütçe önemli
Hp omen encoder brown switch öneririm.Bütçe Max 600
Aklım hala kulanamadığım mebranlarda.pişman değilim.
Benim aklımda cooler master ck530 V2 var ama switch kalitesi nasıl bilmiyorum ttc diye bir markanın switclerini kullanıyorHp omen encoder brown switch öneririm
İndirimde 600 tlydi ama switchleri hakkında bilgim yok maalesef.Benim aklımda cooler master ck530 V2 var ama switch kalitesi nasıl bilmiyorum ttc diye bir markanın switclerini kullanıyor