Nerden biliyorsun? Ölçüm metodu falan mı var16 Yağ oranına düştüm
Aynen hocam kardiyo 1 saat 7 hızında yapıyodum Plank 1.30 dkevet hocam, ek olarak plank + kardiyo da yapın kardiyo yağ yakımı için iyi oluyordu sanırım
Evet Ağırsağlamdan hesaplayabilirsin google'a yazıpNerden biliyorsun? Ölçüm metodu falan mı var
Fitness'a gidiyorum zaten Ağırlıklı olarak nasıl bir antrenman yapabilirim hocam?Bence sadece ağırlıksız yapmak bir yere kadar yardımcı olur buna ek haraket ve yavaş yavaş ağırlık da eklenmelidir diye düşünüyorum
ağırlıklı mekik yazdığın zaman bir sürü video var zaten. Kendine uygun olanı seç.Aynen hocam kardiyo 1 saat 7 hızında yapıyodum Plank 1.30 dk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Ağırsağlamdan hesaplayabilirsin google'a yazıp
Siteleride var
Fitness'a gidiyorum zaten Ağırlıklı olarak nasıl bir antrenman yapabilirim hocam?
Yanlış olmasın. %3 çıktı.Aynen hocam kardiyo 1 saat 7 hızında yapıyodum Plank 1.30 dk
Evet Ağırsağlamdan hesaplayabilirsin google'a yazıp
Siteleride var
Fitness'a gidiyorum zaten Ağırlıklı olarak nasıl bir antrenman yapabilirim hocam?
Ben 188, 38, 72 girdim. 3 çıktı. Ama karın kasım falan yok ya da parçalı bir vücudum yok
Tabi ki belirginleşir sabah kalkınca ya da akşam yemeğinden önce yaparsan senin için daha iyi olur.14 Yaşındayım 1.72 63 Kiloyum şuan Kickboks + Fitness'a gidiyorum
%16 Yağ oranına düştüm
Sizce mekik yaparak Karın kaslarımı daha belirginleştirebilir miyim?
ilaç kullanmadan %3 yağ oranına düşmesi imkansızBelki genetikle , yaptığın diyet veya spor yapmanla ilgili olabilir (Fitness)