Yağ oranını güzellik veya sağlık merkezlerindeki yağ ölçüm cihazlrıyla ölçmen daha doğru sonuç verir diye düşünüyorumBilemiyorum steroidin etkilerini
Fitnessa yeni başladım
Doğrudur Sağolun Hocam . Ben şahsen Genetik olarak iyiyim + Kickboksa gittiğim vakittede karın kasım az da olsa gözüküyorduKarın kasında genetikte önemli hocam benim yağ oranım %10 fakat bende gram karın kası yok. Arkadaşların dediği gibi mekik+plank iş görecektir.
yapar14 Yaşındayım 1.72 63 Kiloyum şuan Kickboks + Fitness'a gidiyorum
%16 Yağ oranına düştüm
Sizce mekik yaparak Karın kaslarımı daha belirginleştirebilir miyim?
Diyet listem 55 gr yağ içeriyor Tavuk göğsü vardı Kırmızı et tercih ettim baya bi yağdan kazandım protein olarak arttırmış oldumAlıntıyı görüntüle
Fakat sadece mekik değil besin çok çok çok önemli karın kaslarını çıkarması epey zor
Clean bulk yapıyosun baya yararlı olur yağ oranını sporda düşürürsün güzel beslenince de kilon artarDiyet listem 55 gr yağ içeriyor Tavuk göğsü vardı Kırmızı et tercih ettim baya bi yağdan kazandım protein olarak arttırmış oldum
Bulklamaya çalışıyorum
Hocam sizce 55 gr yağ oranıyla devam etsem + günde 4 (tane/150gr)tane Kırmızı et yesemClean bulk yapıyosun baya yararlı olur yağ oranını sporda düşürürsün güzel beslenince de kilon artar
@Ensar BeyHocam sizce 55 gr yağ oranıyla devam etsem + günde 4 (tane/150gr)tane Kırmızı et yesem
İyi bir yol çizer miyim?
Karbonhidrat yemeyen adamdan hiç bir halt olmaz kardeşim
Hocam Karbonhidrat tabii ki var gündüzleri Bulgur pilavı yağsız üstüne Kırmızı EtKarbonhidrat yemeyen adamdan hiç bir halt olmaz kardeşim
Biraz kolun biraz karın kasın olur instagrama video çıkartırsın ama