Neler Yeni

MEMTEST86 SONUÇLARI RAMLARIM ARIZALI MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Can Öztürk
Arkadaşlar iyi geceler uzun zamandir sürekli bilgisayarim anlık drop yiyip mavi ekran veriyordu bu artik kullanılamaz hale geldi yaklasık bir buçuk saattir memteste sistem ve birçok hata verdi sizce sonuç nedir?
1000118871.jpg

EsdeathSama

80+ Bronze
Ramlerin çift olduğunu varsayıyorum, tekini çıkarıp testi yap sonra test yaptığını söküp diğerini tak. En azından 1 raminde sorun varsa masrafı daha az olur.

EsdeathSama

80+ Bronze
4x8 şeklinde dostum ramlarim
O zaman sizin işiniz uzun hocam :D ramleri tek tek test edip sorunlu olanı bulabilirsiniz. Biraz vakit alır maalesef. Parayı dert etmiyorsanız direkt yeni ramlerde alabilirsiniz.

Memtest hata var diyorsa genellikle doğrudur. Yazılımlarla vs. çözülecek iş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sizin işiniz uzun hocam :D ramleri tek tek test edip sorunlu olanı bulabilirsiniz. Biraz vakit alır maalesef. Parayı dert etmiyorsanız direkt yeni ramlerde alabilirsiniz.

Memtest hata var diyorsa genellikle doğrudur. Yazılımlarla vs. çözülecek iş değil.
Ramlar gskill 2 tanesi 2022 yili alindi 2 tanesi 2023 garantiye gondereyim diyorum ramları cozemedim cunku bi turlu dedigin gibi ramlarda bi bozukluk mevcut

Top Bottom