memtest86 test sonuçları

Reaksiyon skoru
4
Merhaba,

memtest86 ile RAM testi yaptım 35 hata çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır RAMler garantili hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

döküman budur

Ekler

Merhaba,

memtest86 ile RAM testi yaptım 35 hata çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır RAMler garantili hala

döküman budur
Mavi ekran vb. sorunların mı vardı?

Merhaba,

döküman budur
Ramleri direk garantiye ver 8+8 ise özellikle belirt ikisininde değişimini istiyorum de bana 1 ini değiştirip gönderdiler 6 ay sonra tekrar bozuldu diğeri

Mavi ekran vb. sorunların mı vardı?
bazen oluyor arada

Ramleri direk garantiye ver 8+8 ise özellikle belirt ikisininde değişimini istiyorum de bana 1 ini değiştirip gönderdiler 6 ay sonra tekrar bozuldu diğeri
garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir mi

bazen oluyor arada

garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir
Hocam bilgisayarın garantisi var ise direk verin ne olduğunu onlar çözer

bazen oluyor arada

garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir mi
Ve mavi ekran hatası verdikten sonra bir hata kodu veya yazısı olması gerek ne yazıyor orda mavi ekran verince hemen altta gözüküyor

Ve mavi ekran hatası verdikten sonra bir hata kodu veya yazısı olması gerek ne yazıyor orda mavi ekran verince hemen altta gözüküyor
hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayı

hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayi

bazen oluyor arada

RAM kaynaklı sorun duruyor. Birini çıkarıp diğerini kullanınca sorunsuz mu kullanıyorsun? Eğer öyleyse diğer RAM içinde aynı işlemleri uygula.

hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayı

hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayi
Büyük ihtimalle 1 tane ram ini değiştirmişler eğer 2 tane gönderdiysen banada aynısıni yaptılar tekrar göndermeniz öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,926
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri