aslanadam153
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Mavi ekran vb. sorunların mı vardı?Merhaba,
memtest86 ile RAM testi yaptım 35 hata çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır RAMler garantili hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
döküman budur
Ramleri direk garantiye ver 8+8 ise özellikle belirt ikisininde değişimini istiyorum de bana 1 ini değiştirip gönderdiler 6 ay sonra tekrar bozuldu diğeriMerhaba,
memtest86 ile RAM testi yaptım 35 hata çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır RAMler garantili hala
döküman budur
bazen oluyor aradaMavi ekran vb. sorunların mı vardı?
garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir miRamleri direk garantiye ver 8+8 ise özellikle belirt ikisininde değişimini istiyorum de bana 1 ini değiştirip gönderdiler 6 ay sonra tekrar bozuldu diğeri
Hocam bilgisayarın garantisi var ise direk verin ne olduğunu onlar çözerbazen oluyor arada
garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir
Ve mavi ekran hatası verdikten sonra bir hata kodu veya yazısı olması gerek ne yazıyor orda mavi ekran verince hemen altta gözüküyorbazen oluyor arada
garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir mi
hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayıHocam bilgisayarın garantisi var ise direk verin ne olduğunu onlar çözer
Ve mavi ekran hatası verdikten sonra bir hata kodu veya yazısı olması gerek ne yazıyor orda mavi ekran verince hemen altta gözüküyor
hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayiHocam bilgisayarın garantisi var ise direk verin ne olduğunu onlar çözer
Ve mavi ekran hatası verdikten sonra bir hata kodu veya yazısı olması gerek ne yazıyor orda mavi ekran verince hemen altta gözüküyor
RAM kaynaklı sorun duruyor. Birini çıkarıp diğerini kullanınca sorunsuz mu kullanıyorsun? Eğer öyleyse diğer RAM içinde aynı işlemleri uygula.bazen oluyor arada
garantiden değişim yaptırdım ama gene aynı eskiden çok fazla mavi ekran veriyordu şimdi azaldı anakartin ram slotu bozuk olabilir mi
Büyük ihtimalle 1 tane ram ini değiştirmişler eğer 2 tane gönderdiysen banada aynısıni yaptılar tekrar göndermeniz öneririmhatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayı
hatalar değişiyor bazen ama hepsi bellek hatası onu biliyorum araştırdım hatayi