Memur olmak istiyorum lütfen yardım.

Reaksiyon skoru
4
Herkese hayırlı forumlar.
Koü görsel iletişim mezunuyum, henüz kurumsal bir iş tecrübem yok ara ara bionluk vb sitelerden freelancer işler alıp kendimi döndürüyordum.
kazanç bana tek başımayken yetiyor aslında, çok masrafım yok ama artık kız arkadaşımla işler ciddiye bindi ailelerimiz tanıştı ve önümüzdeki bahara doğru nişan konuşuluyor ama sevgilimin ailesi düzenli bir işimin olmamasından dolayı biraz temkinliler.
annesi anneme düzenli bir iş bulursa rahat ederler falan diye üstü kapalı göndermelerde bulunmuş.
mesleğimi çok sevsem de hem bulunduğum muhitten dolayı iş alanı kısıtlı hem de yapay zeka bizim sektörü çok fena daralttı.
gelecekte de böyle ilerleyecek diye de korkuyorum.
başka bir sektöre yöneleyim diyorum ama onun için de nereden nasıl başlarım kestiremiyorum.
en mantıklısı kpss hazırlanıp memur olmak gibi geliyor. sizce 1 sene sağlam bi kassam başarabilir miyim?
napmak nereden başlamak lazım?

ben özel sektörde çalışıyorum maliye mezunuyum bir süre denedim şansımı da başarılı olamadım benzer durum bende de var aile evlilik falan hala insanlar memur olunca farklı gözle bakıyor ben evlendim ama hala bir memurluk isteği var çevremden bana karşı bende doping hafıza aldım şimdi akşamları evde çalışıyorum bir süre derslerden uzak olduğum için çok eksiğim vardı kısa sürede kapattım şansımı deneyeceğim bakalım sana da tavsiye ederim bu tarz sistemler çalışanlar için en ideali

İş neredeyse oraya gideceksiniz. Hep ailenizin kucağında oturamazsınız. Memur olunca da zaten sizi bir yerlere atayacaklar. Mahallenizde kalamayacaksınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evlenince ailenizden uzak durun. Sürekli aranızı bozmaya çalışırlar. Rahat edemezsiniz. Bu işler hep böyle. Sizinkiler de farklı değiller.

Özel güvenlik
Hasta kabul
Tıbbi sekreterlik gibi kolay bölümlerin sertifikalarını al. Bazı üniversitelerin ücretli sertifika programları var.

ben özel sektörde çalışıyorum maliye mezunuyum bir süre denedim şansımı da başarılı olamadım benzer durum bende de var aile evlilik falan hala insanlar memur olunca farklı gözle bakıyor ben evlendim ama hala bir memurluk isteği var çevremden bana karşı bende doping hafıza aldım şimdi akşamları evde çalışıyorum bir süre derslerden uzak olduğum için çok eksiğim vardı kısa sürede kapattım şansımı deneyeceğim bakalım sana da tavsiye ederim bu tarz sistemler çalışanlar için en ideali
iktisat tutturulmazsa maliye okunur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri