Mental psikolojik çöküntü

Silgi mi S

Sosyal çevren dar ise genişletmeye çalış yeni arkadaşlar edin düzgün insanlar ama sohbeti iyi seni saran insanlar
Hacı sohbet edesim de yok artık boş iş kendimi tatmin ediyorsun hep her şey boş geliyor şu takıntılar vs gerçi ne tavsiye versen burda boş da sanırsam bu konuyu da zaman geçsin diye açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok

Hacı sohbet edesim de yok artık boş iş kendimi tatmin ediyorsun hep her şey boş geliyor şu takıntılar vs gerçi ne tavsiye versen burda boş da sanırsam bu konuyu da zaman geçsin diye açtım

Yok
Sapan

Yok
Hocam yaş kaç spor filan saçma onlar da zaman geçiştirmek için, kendinizi sorgulayın kendinize vakit ayırın ama vakit ayırmaktan kasıt yat yatağa düşün hedeflereni ne yapmak istediğini nasıl olması istediğini, nelerin seni sinir ettiğini, nelerin üzdüğünü düşün bunları ortadan kaldırabilisin, sinilendiğin anda neden sinirlendiğini sorgula kendinle konuş, arkadaş filan demişler ama bir insan istemediği sürece dünya bir araya gelse onu düzeltemez seni bozacak ve iyileştirecek güç yine sende kendin halledebilirsin.

Geri