Neler Yeni

Mentollu, aromalı sigara önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaslar bos bos sigara zararlıdır icmeyin falan gibisinden duyar kasmayın her seyin bilincinde olarak kullanıyorum. simdiye kadar djarıum black, marlboro nun mentolluleri, pıpers vanıllıa, manchester mentolluleri, kent mentolluleri, harvest visneli, captan black gibi sigaraları tukettim digerleri aklıma gelmedi sizin tavsiye edebileceğiniz bi sigara var mı? usttekilerin tum aromalarını denemedim spesifik bi mentol tavsiyeniz varsa onuda soyleyebilirsiniz. vede nikotini yuksek olursa daha iyi olur tesekkurler.

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaslar bos bos sigara zararlıdır icmeyin falan gibisinden duyar kasmayın her seyin bilincinde olarak kullanıyorum. simdiye kadar djarıum black, marlboro nun mentolluleri, pıpers vanıllıa, manchester mentolluleri, kent mentolluleri, harvest visneli, captan black gibi sigaraları tukettim digerleri aklıma gelmedi sizin tavsiye edebileceğiniz bi sigara var mı? usttekilerin tum aromalarını denemedim spesifik bi mentol tavsiyeniz varsa onuda soyleyebilirsiniz. vede nikotini yuksek olursa daha iyi olur tesekkurler.
Nerelerden aldın hocam bunları ?

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver
İnternet üzerinden falan bulamayız değil mi
bulursun ama genelde kılo ıle satılıyo paket yerıne ve paket ınternet uzerınde cok pahalı satılıyo cevrende tobaco dukkanlarına sorabılırsın

Clayz

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,739
Üyeler
171,799
Son üye
Snipper
Top Bottom