Yardım Menzil Arttırıcı Donma Yapar mı ?

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Modemi salondan odama almayı düşünüyorum ama odamla salon arası internet çekmiyor ve bu yüzden telefonla internete giremem. Menzil arttırıcı alsam Youtube videolarını falan donmadan izleyebilir miyim ? Televizyondan film açıyorum bazen, donma gibi sorunlar yaşatır mı ? Telefon ve televizyon için konuşuyorum bu arada, PC'yi ethernet kablosuyla bağlayacağım modeme.

Modemi salondan odama almayı düşünüyorum ama odamla salon arası internet çekmiyor ve bu yüzden telefonla internete giremem. Menzil arttırıcı alsam Youtube videolarını falan donmadan izleyebilir miyim ? Televizyondan film açıyorum bazen, donma gibi sorunlar yaşatır mı ? Telefon ve televizyon için konuşuyorum bu arada, PC'yi ethernet kablosuyla bağlayacağım modeme.
birazda olsa yapar ama kalitesine bağlı

Menzil arttırıcı genel olarak internet hızını düşürüyor normalde kaç mbps alıyorsunuz ?

xiaomi mi wifi pro aldık eve bi sorun yaşamıyoruz ki salondan odama çok uzak ona rağmen gayet iyi çekiyor

Menzil arttırıcı genel olarak internet hızını düşürüyor normalde kaç mbps alıyorsunuz ?
13-14 Mbps civarı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi mi wifi pro aldık eve bi sorun yaşamıyoruz ki salondan odama çok uzak ona rağmen gayet iyi çekiyor
Ben de onu düşünüyorum.

birazda olsa yapar ama kalitesine bağlı
Xioami alacağım kaliteli diye biliyorum

13-14 Mbps civarı.

Ben de onu düşünüyorum.
hocam o zaman arttırıcıya bağlı olarak 6-10 mbps internet alırsınız max

13-14 Mbps civarı.

Ben de onu düşünüyorum.

Xioami alacağım kaliteli diye biliyorum
yine de düşürür ama xiomi diye iyimser davranalım 10 mbps internet alırsınız

13-14 Mbps civarı.

Ben de onu düşünüyorum.
Bizim evde de o var fakat video izlemek için pek sorun olmuyor ama internet hızını baya düşürüyor.Normalde 24 mbit olan internet Xiaomiye bağlanınca 13e falan düşüyor

Videoyu 720p falan izlerseniz pek de sorun olmaz diye düşünüyorum

hocam o zaman arttırıcıya bağlı olarak 6-10 mbps internet alırsınız max

yine de düşürür ama xiomi diye iyimser davranalım 10 mbps internet alırsınız
10 Mbps yeterlidir benim için.
Bizim evde de o var fakat video izlemek için pek sorun olmuyor ama internet hızını baya düşürüyor.Normalde 24 mbit olan internet Xiaomiye bağlanınca 13e falan düşüyor

Videoyu 720p falan izlerseniz pek de sorun olmaz diye düşünüyorum
720P-1080P izliyorum bir sorun olmaz herhalde.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,460
Üyeler
193,403
Son üye
itsTexa
Geri