- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen.Erdoğan'ın kuklasıydı. Kendisi hiçbir yerde söz sahibi değildi ki adam zaten okuma yazma bile bilmiyor.
Adam taş devrinden hatta.
Aynen.Erdoğan'ın kuklasıydı. Kendisi hiçbir yerde söz sahibi değildi ki adam zaten okuma yazma bile bilmiyor.
Evet aynen öyle?Aynen.
ya kardeşim git valla ekmek çıkmaz sana burda senin kadar kör gözümüz yok bizim biz yokluk görmüş insanız bana burda padişahını savunmaAynen.
Katılmıyorum, mecliste çok kez konuştu ve kendi sözlerini kullandığını düşünüyorum çünkü bir kağıttan veya birşeyden okumuyordu. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir tartışmasında da aynı şekildeydi. Ayrıca Erdoğan'ın kuklasından kastın dediklerini yapması ve dinlemesi ise tabii ki yapacaktı çünkü olduğu partinin genel başkanı, Ekrem İmamoğlu da bir noktada Kılıçdaroğlu'nu dinlemek zorunda.Erdoğan'ın kuklasıydı. Kendisi hiçbir yerde söz sahibi değildi ki adam zaten okuma yazma bile bilmiyor.
Saydam ekranları var, konuşma yaparken orayı kullanıyorlar genelde. Ezberden hiç kimse konuşma yapmıyor neredeyse.Katılmıyorum, mecliste çok kez konuştu ve kendi sözlerini kullandığını düşünüyorum çünkü bir kağıttan veya birşeyden okumuyordu. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir tartışmasında da aynı şekildeydi. Ayrıca Erdoğan'ın kuklasından kastın dediklerini yapması ve dinlemesi ise tabii ki yapacaktı çünkü olduğu partinin genel başkanı, Ekrem İmamoğlu da bir noktada Kılıçdaroğlu'nu dinlemek zorunda.
Ekrem İmamoğlu ile çıktıkları programda defalarca söz kesti kurallara uymadı aynı çocuk gibi. Adam komik ve eğlenceli diye başkan yapmak mantıklı mı cidden?Katılmıyorum, mecliste çok kez konuştu ve kendi sözlerini kullandığını düşünüyorum çünkü bir kağıttan veya birşeyden okumuyordu. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir tartışmasında da aynı şekildeydi. Ayrıca Erdoğan'ın kuklasından kastın dediklerini yapması ve dinlemesi ise tabii ki yapacaktı çünkü olduğu partinin genel başkanı, Ekrem İmamoğlu da bir noktada Kılıçdaroğlu'nu dinlemek zorunda.
Komik ve eğlenceli demedim, sözleri samimi geliyordu dedim ve Ekrem İmamoğlu hakkında fikir de belirtmedim. O program gerçekten taraflı gibi geldi, sunucu taraf tutuyordu cidden haklısın.Ekrem İmamoğlu ile çıktıkları programda defalarca söz kesti kurallara uymadı aynı çocuk gibi. Adam komik ve eğlenceli diye başkan yapmak mantıklı mı cidden?
bunun amacı zaten foruma bir şey atıp kaçıyor cevapta veremiyorBu arkadaş vur kaç yapıyor hep değişik konu açıyor dün konu açtı salladı iki kelam bir sürü kişi açıkladı tık cevap yok bunlar hep böyle faydasızlar konuşuyor ötede beride ülkenin durumundan haberleri yok