Neler Yeni

Meral Akşener : Aymaz

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
@erentezer Boş boş gülme, fikir belirttiğin de yok sadece millete karşı çıkıyorsun. Kendine ait bir fikrin yok, fikri olanlara saygı duy en azından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komik ve eğlenceli demedim, sözleri samimi geliyordu dedim ve Ekrem İmamoğlu hakkında fikir de belirtmedim. O program gerçekten taraflı gibi geldi, sunucu taraf tutuyordu cidden haklısın.
Kardeşim ben artık saldım çünkü gözü olan ülkeyi görür beyni olanda tabi olması yetmiyor kullanmak gerek ülkenin halini anlar.Ben artık anlatmıyorum bu kesimlere çünkü ağzınla kuş tutsan bir b!k bulunuyor

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
@erentezer Boş boş gülme, fikir belirttiğin de yok sadece millete karşı çıkıyorsun. Kendine ait bir fikrin yok, fikri olanlara saygı duy en azından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komik ve eğlenceli demedim, sözleri samimi geliyordu dedim ve Ekrem İmamoğlu hakkında fikir de belirtmedim. O program gerçekten taraflı gibi geldi, sunucu taraf tutuyordu cidden haklısın.
Siyasetçi oldukları için sözlerinin samimi gelmesi çok doğal aslında. Ekrem İmamoğlu örneğini Binali için söyledim olay zaten Ekrem değil. Artık çoğu medya, kuruluş taraflı yani yapacak çok da şey yok.

En İyi Cevap
1
Caner tamam Erdoğan'ı seviyorsun tamam git oyunu ver o zaman hergün burada konu açıp bir CHP'ye bi iyi partiye bi diğer partilere b*k atmama gerek yok seviyorsan seçimlerde git oyunu ver sen hergün konu açınca herkes oy vereceği partiden vaz geçmeyecek sen konu açınca herkes AKP'li olmayacak

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Ya işin özü şu, yıllardır tek düze devam ediyoruz. Değişiklik iyidir, güzeldir. Baktık kötü bir değişiklik yapıldı, tekrar değişikliğe gidilir. İlla başımıza gelecek kişi tekrar 10-20 yıl kalacak diye bir şey yok. Deneyimlemeden bilemeyiz.

Ariseks

80+ Gold
Caner tamam Erdoğan'ı seviyorsun tamam git oyunu ver o zaman hergün burada konu açıp bir CHP'ye bi iyi partiye bi diğer partilere b*k atmama gerek yok seviyorsan seçimlerde git oyunu ver sen hergün konu açınca herkes oy vereceği partiden vaz geçmeyecek sen konu açınca herkes AKP'li olmayacak
onun tek yaptığı şey bu zaten bir konu açıp puff kayboluyor ortadan onu takmaya gerek yok konuları boş boş dursun ellemeyin
facebook gurupları var bir sürü sevdalıları diye git orda oyna

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Başımızda ki adamı Atatürk gibi görüyorlar çünkü o gitse biz ne yaparız o giderse suriye ye döneriz diyorlar.Bunları diyenlerin yarısının da 2 tane evi maaşı arabası var yada yattığı yerden para alıyor.Benim akrabam var belediyede çalışıyor diyor bizim burda en az 15 kişi yattığı yerden 5 bin tl maaş alıyor diyor.Bunlar dağın daha deniz kısımları.Ülkede kuru ekmeğe muhtaç insanlar var.Bu ülkede istanbulda 2800 tl ile düzgün bir şekilde beslenip arada dışarı çıkıp yaşamak imkansız yapamazsın çünkü bu durumlara eyw çekiyorsanız daha diyecek bir şey yok pandemide 1 sene kapalı esnafa dalga geçer gibi verdiği para 6 bin tl bozdur bozdur harca aldım bende acaba napsam ya

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Başımızda ki adamı Atatürk gibi görüyorlar çünkü o gitse biz ne yaparız o giderse suriye ye döneriz diyorlar.Bunları diyenlerin yarısının da 2 tane evi maaşı arabası var yada yattığı yerden para alıyor.Benim akrabam var belediyede çalışıyor diyor bizim burda en az 15 kişi yattığı yerden 5 bin TL maaş alıyor diyor.Bunlar dağın daha deniz kısımları.Ülkede kuru ekmeğe muhtaç insanlar var.Bu ülkede istanbulda 2800 TL ile düzgün bir şekilde beslenip arada dışarı çıkıp yaşamak imkansız yapamazsın çünkü bu durumlara eyw çekiyorsanız daha diyecek bir şey yok pandemide 1 sene kapalı esnafa dalga geçer gibi verdiği para 6 bin TL bozdur bozdur harca aldım bende acaba napsam ya
lambo çek altına

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
canerin en kısa sürede perma yiyip facebook guruplarına gitmesi dileğiyle
Böyle giderse yer inşallah. Forumu birbirine katıyor, sonra işine gelmeyen lafları duyunca kaçıyor.

Top Bottom