Neler Yeni

Meral Akşener : Aymaz

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Bilimsel argümanlarla konuşun hocam. Muhalefetin projelerinden bahsedin, planlarını söyleyin. Sosyal medyadaki içi boş söylemlerle seçim kazanılmaz. Muhalefet böyle devam ederse, daha çok seçim kaybedersiniz.
Çok basit bir şekilde izleyip dinlerseniz konuşmaları öğrenebilirsiniz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ülkemizde iyi giden hiçbir şey yok reis sen kendini kandırmaya devam et. İnsanlarımız da manavın önünden geçerken oğlunun gözünü kapasın, cebinde 50 kuruş ile intihar etsin, üniversite mezunlarımız iş bulamasın, turistler dışarda gülüp eğlenirken biz evde tıkılıp kalalım, topraklarımız parsel parsel katarlılara satılsın vs vs. neyse devam
Hadi bunlar doğru değil ama hepsini doğru kabul edelim. Tüm bu söylediklerin Ak Parti hükümeti yüzünden oluyor. Peki muhalefet iktidara geldiğinde bunu nasıl önleyecek? Projeleri neler? Ekonomik politikası nedir? Neye güvenip, muhalefetin peşinden gidiyorsunuz?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Hadi bunlar doğru değil ama hepsini doğru kabul edelim. Tüm bu söylediklerin Ak Parti hükümeti yüzünden oluyor. Peki muhalefet iktidara geldiğinde bunu nasıl önleyecek? Projeleri neler? Ekonomik politikası nedir? Neye güvenip, muhalefetin peşinden gidiyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru değil :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nesi doğru değil ayıptır sorması?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
"Anlat da, anlayayım." diyorum. "Ben CHP'yi savunmuyorum." deyip kaçıyorsun.
Hocam gözü olan ve beyni olup kullanmayı bilen bir insan şuan ülkenin halini görür.Ama sizin gibileri bismillah allah diyerek alttan alttan uyuttular işte chp li olanlar başka partili olanlar vatan haini fetöcü dediler böyle oldunuz ben sana anlatsam ne olur anlatmasam ne olur bildiğin yoldan dönmezsin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ben hem muhalefeti, hem iktidarı takip ediyorum. Sadece muhalifleri ve muhalefet yancılığı yapan yazarları dinlersem, sizin gibi olurdum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Ben hem muhalefeti, hem iktidarı takip ediyorum. Sadece muhalifleri ve muhalefet yancılığı yapan yazarları dinlersem, sizin gibi olurdum.
komiksin reis valla ne diyeyim ki. O zaman bi kulağından girip ötekisinden çıkıyor yani

Hocam gözü olan ve beyni olup kullanmayı bilen bir insan şuan ülkenin halini görür.Ama sizin gibileri bismillah allah diyerek alttan alttan uyuttular işte chp li olanlar başka partili olanlar vatan haini fetöcü dediler böyle oldunuz ben sana anlatsam ne olur anlatmasam ne olur bildiğin yoldan dönmezsin
Zenginler belli ki ülkenin ekonomik sıkıntılarının farkında değiller

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Ya kardeşim nasıl doğru değil ahhhhh sinir olmamak elde değil.Çık lan azcık gez sokakta sor millete hala diyor doğru kabul edelim.Senin ben gören gözünün.Kimin suçu muhalefetin mi hükümette kim varsa onun sorunu kardeşim ülke b*ktan beter halde uçuruma gidiyor bide diyo baksana doğru kabul edelim

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Diyorum ki, tamam ülke kötü yönetiliyor. Fakat senin desteklediğin kişi, nasıl yönetecek. Bu bataklıktan nasıl kurtaracak bizi? Projeleri nedir? Bilimsel bir argümanı var mıdır?

Sırf ülkenin kötü yönetildiğini düşündüğünüz için, kim aday olursa olsun ona koşacaksınız. Ne dediğine, ne yapacağına, kim olduğuna bakmayacaksınız. Sonra da biz koyun oluyoruz.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Diyorum ki, tamam ülke kötü yönetiliyor. Fakat senin desteklediğin kişi, nasıl yönetecek. Bu bataklıktan nasıl kurtaracak bizi? Projeleri nedir? Bilimsel bir argümanı var mıdır?

Sırf ülkenin kötü yönetildiğini düşündüğünüz için, kim aday olursa olsun ona koşacaksınız. Ne dediğine, ne yapacağına, kim olduğuna bakmayacaksınız. Sonra da biz koyun oluyoruz.
Değişim, değişim, değişim. Bir insan başa gelmeden nereden bilebilirsin?
Kötü yönetiliyor ama diğer kişileri seçmeyelim de kötü yönetilmeye devam edelim mi diyorsun. Gerçekten yazık ya

Nesi doğru değil? Cevap bekliyorum.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
komiksin reis valla ne diyeyim ki. O zaman bi kulağından girip ötekisinden çıkıyor yani

Zenginler belli ki ülkenin ekonomik sıkıntılarının farkında değiller
Bak hocam bizzat benim teyzemleri anlatayım sana.Teyzem pek akp yi desteklemez ama eniştem koyu akp li ama bak nasıl olduğu anlatayım.İstanbulda müstakil evleri var.Çanakkalede dubleks yazlıkları var.Eniştem çalışıyor.Teyzem çalışıyor.Eve bir sürü para giriyor.Arabalarıda var.Hayat tabi güzel olcak akp şahane olcak.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Bak hocam bizzat benim teyzemleri anlatayım sana.Teyzem pek akp yi desteklemez ama eniştem koyu akp li ama bak nasıl olduğu anlatayım.İstanbulda müstakil evleri var.Çanakkalede dubleks yazlıkları var.Eniştem çalışıyor.Teyzem çalışıyor.Eve bir sürü para giriyor.Arabalarıda var.Hayat tabi güzel olcak akp şahane olcak.
Ya işte üniversite mezunlarının ve gençlerin eline düşecekler. Görürsün :)

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer

Değişim kardeşim ben doğduğumdan beri ülkede akp var başkası gelmedi ki göreyim.Eski ye bakarak konuşulmaz bu bir.İkincisi hükümet dediğin 5 senede bir bilemedin en fazla 10 sene bir değişmesi gerekir.

Top Bottom