Neler Yeni

Meral Akşener : Aymaz

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Değişim, değişim, değişim. Bir insan başa gelmeden nereden bilebilirsin?
Kötü yönetiliyor ama diğer kişileri seçmeyelim de kötü yönetilmeye devam edelim mi diyorsun. Gerçekten yazık ya
Ooo, süpersin. Bir de bu tarafı deneyelim, kafasından öteye gidemiyorsunuz yani. Bilimsel argüman, sıfır.

Üzgünüm ama, bu mantıkla iktidar olamazsınız. Umarım mantığınızı düzeltir ve ülkenin hayrına konuşacak, projeler üretecek muhalif vekiller çıkarabilirsiniz.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Değişim kardeşim ben doğduğumdan beri ülkede akp var başkası gelmedi ki göreyim.Eski ye bakarak konuşulmaz bu bir.İkincisi hükümet dediğin 5 senede bir bilemedin en fazla 10 sene bir değişmesi gerekir.
5 senede bir seçim yapılıyo beğenilmezse değişir gider.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Ooo, süpersin. Bir de bu tarafı deneyelim, kafasından öteye gidemiyorsunuz yani. Bilimsel argüman, sıfır.

Üzgünüm ama, bu mantıkla iktidar olamazsınız. Umarım mantığınızı düzeltir ve ülkenin hayrına konuşacak, projeler üretecek muhalif vekiller çıkarabilirsiniz.
Hala cevap veremiyorsun soruma.
Ben sana basitçe bir şekilde dinleyip izlersen görebilirsin dedim. Şu an neden araştırayım senin gibi biri için? Kulağınla dinleyip gözünle izleyeceksin zor değil.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Ya işte üniversite mezunlarının ve gençlerin eline düşecekler. Görürsün :)
Hocam bu seçim dalavere yapsalar bile kazanamazlar kaç milyon genç seçmen oy verecek pandemide kaç milyon mağdur olan insan oyunu değiştirecek.Zaten değişimde şart

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Üniversitelilere seçme ve seçilme hakkını veren de Erdoğan'dı. Hatırlatırım 😁
ne???
Mesaj otomatik birleştirildi:

1987 yılında seçme yaşı 20'ye, 1995'te seçmen yaşı 18'e indirildi. Erdoğan nerde?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer

kardeşim hükümet dediğin gelip geçicidir.Beğenmediğinde 5 sene sonra değiştirirsin çıkar şu at gözlüğünü.tayyibi iyice atatürk yaptınız anasını satayım

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
neyse ya hayırlı işler. Gelecekte başarılar diliyor hakkım varsa gerisini biliyosun.

kardeşim hükümet dediğin gelip geçicidir.Beğenmediğinde 5 sene sonra değiştirirsin çıkar şu at gözlüğünü.tayyibi iyice atatürk yaptınız anasını satayım
atatürk değil peygamer kardşm

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Üniversitelilere seçme ve seçilme hakkını veren de Erdoğan'dı. Hatırlatırım 😁
alemsin hocam valla sdfgbzf

neyse ya hayırlı işler. Gelecekte başarılar diliyor hakkım varsa gerisini biliyosun.

atatürk değil peygamer kardşm
Valla hocam artık anlatmaktan bıktım ya çözemiyorum.Başka ülkelerdeki yaşam kalitesini bunlar görmüyor mu ? Bizim emekliler zaten saf 100 tl zama oooo allah razı olsun diyo

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

Valla hocam artık anlatmaktan bıktım ya çözemiyorum.Başka ülkelerdeki yaşam kalitesini bunlar görmüyor mu ? Bizim emekliler zaten saf 100 TL zama oooo allah razı olsun diyo
Valla işte olay orda ama farkına vardıramıyoruz. Neden halimize şükrediyoruz anlamıyolar

Valla hocam artık anlatmaktan bıktım ya çözemiyorum.Başka ülkelerdeki yaşam kalitesini bunlar görmüyor mu ? Bizim emekliler zaten saf 100 TL zama oooo allah razı olsun diyo
doğru değil demiyor mu bi de haykırıyorum ya.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
5 senede bir seçim yapılıyo beğenilmezse değişir gider.
5 senede ülkenin ırzına geçer, şu âna kadar yapılan tüm gelişmeleri alt üst eder. Sonra tekrar sıfırdan başlarız ve 50 sene sonra torunlarımız, "Neden hâlâ gelişmekte olan bir ülkeyiz, 150 senedir neden gelişemedik?" diyerek bize küfreder.

Gerçekten üzülüyorum bu durumda olmanıza. Keşke elle tutulur bir muhalefet olsa, onları da desteklesek. Azerbaycan çok iyi bu konuda. Karabağ meselesinde tüm meclis, tek yumruk oldular. Biz ise, üzerimize yıkılmaya çalışına sözde soykırımda bile tek yumruk olamıyoruz. Oy uğruna her şeyi yapıyorlar...

Bir düşün bakalım. CHP, İyi Parti, HDP ve Saadet Partisi ittifak olarak seçime girecek. Her parti, birbirinden farklı düşünüyor. Her parti, devlet yönetiminin bir bölümünü eline alacak ve birbirine rakip olacak. Erdoğan düşmanlığı dışında, hiçbir ortak noktası olmayan insanlar; nasıl ülkenin hayrına bir proje üretecek ve onu destekleyecekler? En son, savunmamız için üretilen İHA'ları, tarım sulamada kullanacağını söylüyordu bir CHP'li vekil... Vizyon bu kadar işte. 5 yılda seçim yapılamayacak hâle getirirler ülkeyi.

Her şeyi geçtim, Kılıçdaroğlu ve Akşenerin önceki yönetimlerde neler yaptığını, nasıl yönettiğini, nelere imza attığını biliyoruz. Şimdi farklı bir şey yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Aynı şeyi tekrardan neden deneyelim?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Valla işte olay orda ama farkına vardıramıyoruz. Neden halimize şükrediyoruz anlamıyolar
Eski kesim tamam bi yokluktan gelinmiş ikide allah şükür bismillah çakınca böyle olduda.Genç insanlar niye böyle onu çözemiyorum.Yani ya araştırmayı bilmiyorlar.Ya ailelerinin anlattıklarına inanıyolar yada beynini kullanamıyolar

Top Bottom