Neler Yeni

Merhaba arkadaşlar sistemime bakarmısınız?

kralbiblo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tunahan cihan

BU SİSTEM UYUMLUMUDUR BAKARMISINIZ?

Son düzenleme:

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Çelik
Hocam tüm olarak bir şey bilmiyorum ama bence anakart olarak Asus veya MSI a yönelin

kralbiblo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tunahan cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tüm olarak bir şey bilmiyorum ama bence anakart olarak Asus veya MSI a yönelin
ya aslında baya incelemem sonucu bunları sectim anakart olarak beni memnun edeceğini düşünüyorum. suankı kartım gıgabyte, asus ve msı denemedım bılmıyorum nası olur

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Görkem Çağan
aceleniz yoksa 9070 serisini bekleyin derim

kralbiblo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tunahan cihan
aceleniz yoksa 9070 serisini bekleyin derim
knk 9070 beklıyecektım daha sonra donanım arsıvı hocamız 35k fln cıkacagını soyledı vazgectim suan islemci olarakta r7 9700x e yoneldım

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Çelik
ya aslında baya incelemem sonucu bunları sectim anakart olarak beni memnun edeceğini düşünüyorum. suankı kartım gıgabyte, asus ve msı denemedım bılmıyorum nası olur
Hocam valla bende fiyat açısından baktım ama anakart ve PSU tasarruftan kaçınmak gereken 2 bileşen anakartı yüksek alırsan ilerdede kullanırsın ama gigabyte kötü değil yani bios biraz karmaşık olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk 9070 beklıyecektım daha sonra donanım arsıvı hocamız 35k fln cıkacagını soyledı vazgectim suan islemci olarakta r7 9700x e yoneldım
Hocam 9070 i bekleyin ama almayın 9070 tutarsa 7800 düşecektir

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet
Ekran karti pure

BU SİSTEM UYUMLUMUDUR BAKARMISINIZ?
Ekran karti pure yani orta model. Sapphire nitro mideli 23k fiyatında ona yönelin.
Islemci olarak yöneldiğiniz işlemciye bu parayı ekleyebilirsiniz hemde nitro modeli sahibini olursunuz

kralbiblo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tunahan cihan
Ekran karti pure

Ekran karti pure yani orta model. Sapphire nitro mideli 23k fiyatında ona yönelin.
Islemci olarak yöneldiğiniz işlemciye bu parayı ekleyebilirsiniz hemde nitro modeli sahibini olursunuz
ben kendim oc yaparım diye düşündüm beyaz sistem diziyorum ondan pure modelını sectım

Hocam valla bende fiyat açısından baktım ama anakart ve PSU tasarruftan kaçınmak gereken 2 bileşen anakartı yüksek alırsan ilerdede kullanırsın ama gigabyte kötü değil yani bios biraz karmaşık olması lazım

Hocam 9070 i bekleyin ama almayın 9070 tutarsa 7800 düşecektir
7800xt nin düşmesi iyi olur zaten hazirana dogru toplamayı dusunuyorum sagol

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Çelik
ben kendim oc yaparım diye düşündüm beyaz sistem diziyorum ondan pure modelını sectım

7800xt nin düşmesi iyi olur zaten hazirana dogru toplamayı dusunuyorum sagol
Bende ağustosta bitireceğim püre nitro kadar olmasada yine kaliteli iyi götürür sizi yinede

Top Bottom