kopipasta34
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
ne alacağımı şaşırdım bu kadar zor olmamalı ne alınır lütfen söyleyin :d gerçekten bilmiyorum.Alınmaz
Ben de bilmiyorum sadece fiyatına göre bir şey söyleyebilirimne alacağımı şaşırdım bu kadar zor olmamalı ne alınır lütfen söyleyin :d gerçekten bilmiyorum.
evetattığın ikisi de pahalı bütçe 50-55 bin tl mi?
merhaba fps oyunları için çok oynamıyorum ama almışken iyisi olsun 50.000tl biraz aşabilirimne için pc toplayacaksın ona göre belirle bence birde max bütçen ne
hocam kendiniz toplayıp almanız çok daha iyi olur ben 7800xt li sistemimimi 39k ya topladım. (36 ila 39k idi tam hatırlamıyorumne alacağımı şaşırdım bu kadar zor olmamalı ne alınır lütfen söyleyin :d gerçekten bilmiyorum.
galiba tek tek toplayacağım kolay olan iş toplaması :d parçaların uyumunu bilmiyorum ondan hazır almak istedim.hocam kendiniz toplayıp almanız çok daha iyi olur ben 7800xt li sistemimimi 39k ya topladım. (36 ila 39k idi tam hatırlamıyorum)
yardımcı oluruz hocam max bütçeyi yazın ayarlarız.galiba tek tek toplayacağım kolay olan iş toplaması :d parçaların uyumunu bilmiyorum ondan hazır almak istedim.