Neler Yeni

merhaba dostlarım dsmart internete sahibim müşteri temsilcisi böyle bir şeyde bulundu bana mantıksız geldi şimdiden teşekkürler

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
merhaba dostlarım başlıkta dediğim fibi müşteri temsilcisiyle görüşmeemde bana apartmanınza gelen internet 16 mb diyor ama benim internet hız testim 3 mb gösteriyor her ay 1 kez aradım zayıf sinyal görüyoruz diyorlar sizce bu mantıklı mı bana saçma geldi şimdiiden teşekkürler iyi forumlar .)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
merhaba dostlarım başlıkta dediğim fibi müşteri temsilcisiyle görüşmeemde bana apartmanınza gelen internet 16 mb diyor ama benim internet hız testim 3 mb gösteriyor her ay 1 kez aradım zayıf sinyal görüyoruz diyorlar sizce bu mantıklı mı bana saçma geldi şimdiiden teşekkürler iyi forumlar .)
Kapınıza kadar 16 geliyorsa ve bilgisayardan gereken koşullar da test yapıp bu sonucu alıyorsanız bina içi hatta sıkıntı vardır.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapınıza kadar 16 geliyorsa ve bilgisayardan gereken koşullar da test yapıp bu sonucu alıyorsanız bina içi hatta sıkıntı vardır.
sağolun hocam bir elektrikçiye baktırmak gerek o halde

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Ev içerisindeki kabloları ve santral kablosunu kontrol ettirin. Aynısı banada oldu dış santralden eve gelen kablo hasarlı çıktı. Onlar örn: 24 mbit gönderirken ben 1 mbit bile kullanamıyordum

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ev içerisindeki kabloları ve santral kablosunu kontrol ettirin. Aynısı banada oldu dış santralden eve gelen kablo hasarlı çıktı. Onlar örn: 24 mbit gönderirken ben 1 mbit bile kullanamıyordum
hocam dediğniiz santral kablosu nerede bulunmakta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer evine kadar 16 geliyor ise ya bina ya da kullandığın kabloyu bir kontrol et
tamamdır hocam saolun

Top Bottom