Merhaba oğluma laptop alacağım oyun için kendisi casper excalibur G870 istedi

8 gb ram ilave etmesi lazım. Garantiye gidecek bi 20 gün daha beklicek. 16 gb ram model alması lazım bence
5000₺ kar etmek için bence değer, ayrıca 20 iş günü sürmüyor ram taktırma işleri.

"Bence" değil, Nesnel
Detaylı düşünmeyi beceremeyen herkes için öznel bir ifadedir. Her markanın her modeli kötü değildir. Meşhur markaların satmış olduğu modeller dahi kusursuz değil bu bütçelerde, daha üst bütçelerde de kusursuz değiller üstelik.

G870'lerin temel sorunu ısı, işlemciye limit koyunca daha iyi oluyorlar ancak termal macun/ped değişimi bir yerden sonra gerekiyor. Bazı kullanıcılar da klavye ışıklarının (tekrar tekrar) anlık yanıp söndüğüne tanık olmuş, bu bir sorun olmayabilir. Fiyat avantajı olmayınca pek tercih edilesi olmuyor açıkçası.

LOQ'ların durumu yukarıdaki mesajda.

Deputy'leri sınırlı bütçede tercih etmek iyi olur. 40k bütçede daha iyi olanlar bulunabiliyor.

Acer Nitro V 15 ANV15-51-767L i7-13630H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 Windows 11 Home 15.6 144hz bugün teknosada denk geldi 43k fiyat

Bu modelin 13620H modeli 165 hz çoğu sitede 60 k nasıl oluyor bu fiyat farkı. 43k model hiç bir yerde bulamadım almayı düşünüyorum gayet uygun görünüyor ne dersiniz hocam.
Tasarımı değiştirilmiş ofis laptopu, tam olarak oyuncu laptopu değil. Özelliklerine göre fiyatı yüksek. Kasadan dolayı performansını tam veremez, diğerlerine göre daha kısıktır. Alınabilir olan modeller gibi ısıları yüksek olabilir.

Yakın zamanda 5050'li laptoplar piyasada belirir. Alınacak 4060'lı laptoplar ya sorunlu ya da ısınıyor.

G870'lerin temel sorunu ısı, işlemciye limit koyunca daha iyi oluyorlar ancak termal macun/ped değişimi bir yerden sonra gerekiyor. Bazı kullanıcılar da klavye ışıklarının (tekrar tekrar) anlık yanıp söndüğüne tanık olmuş, bu bir sorun olmayabilir. Fiyat avantajı olmayınca pek tercih edilesi olmuyor açıkçası.
Bu klavye bilgisi yanlış. Kendi kendine yanıp söndüğü yok aksine bence piyasa da bulunan en iyi RGB ışığa sahip klavyeli laptoplardan. 3 bölgeli ve 3 tanesini de farklı yaptığınızda 6 renkli gibi oluyor. Sınırlı olsa da modları mevcut. Ama fiyat avantajı yoksa gerçekten albenisi kalmıyor zaten muadili laptoplar 140W bu 105W o dediğinize katılıyorum. Ayrıca babalara Casper, Monster gibi markalara karşı önermeyenleri de anlıyorum. Bu konulardan başı yanan veli çok, mağazalarda gidip hemen Casper aldırmak için baskı yapan satıcılar görebiliyorum. Reklamları zaten cringe Casper'ın. Hani kendim severek kullansam bile öyle ben bu modele bitiyorum, almamak hata gibi ifadeler kullanmam. Sponsorlu içerikleri de çok cihazın hali hazırda. CihazTV gibi objektif inceleyen 1 kul yok o cihazı.

Bir handikabı da control center çok basit ve yetersiz. Diğer firmlarda kolayca bios update vs. yapılabiliyor G870'te yok. Fan otomatiği de hassas bu yüzden max rpm az olsa da sesli diye şikayet çok. Kütüphane de kontrol edemeyebiliyorsunuz ısılar düşük olsa da o fan susmayabiliyor. Sadece oyun oynayacak için fiyatı iyiyse oluru var başka türlü sıkıntı. Kütüphane de kullanmanız için googleyi sürekli 1 2 sekme veya sınırlı işlemlerde kullanabilirsiniz. Oyun vs. indirirken cihaz bağırır o yüzden kütüphanede bu işlemler zor olur.

Fişi çıkarıp batarya da indirme yaparak bu sorunu da aşmıştım ben ama kütüphane de pek konforlu gelmedi. Kasa zaten dikkat çekiyor çokta sade değil. Arkadaşımın yüzüne bakmayacağım Lenovo ideapad G3'ünün fan otomatiğini görünce ağzım açık kalıyordu. Üstüne Casper'ın kötü marka imajını düşünürsek, G870'in bozuk gelip oğluna karşı mahcup olduğunu görmek hiç istemem. Alsın global marka o bozuk çıkarsa da yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
cok can alıcı bır tavsıye vereyım. hardcore pc oyuncusuyum her turlu oyunu oynadım laptop umla. ustune cocuklugumdan berıdır ınternet kafelerde cok vakıt gecırdım. yas 23, monıtorsuz laptop zulum olacak bır sure sonra. ılk hevesle cok guzel olur ama zamanla hem goze zarar hemde sınırlerı ucurur. :D ekran cok kucuk kalıp dıbıne sokuluyorum. kor olacam. 15.6 ıcın dıyorum.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
cok can alıcı bır tavsıye vereyım. hardcore pc oyuncusuyum her turlu oyunu oynadım laptop umla. ustune cocuklugumdan berıdır ınternet kafelerde cok vakıt gecırdım. yas 23, monıtorsuz laptop zulum olacak bır sure sonra. ılk hevesle cok guzel olur ama zamanla hem goze zarar hemde sınırlerı ucurur. :D ekran cok kucuk kalıp dıbıne sokuluyorum. kor olacam. 15.6 ıcın dıyorum.
Monitörsüz zor olabilir doğru söylüyorsunuz.

Bu klavye bilgisi yanlış. Kendi kendine yanıp söndüğü yok
bu bir sorun olmayabilir.
Bu kısmı tekrar tekrar okuyun, sindirin, sonra tekrardan yazın. Sürekli etiketlenip bu şekilde geri dönüş yapılması can sıkıyor, başka konularda bu saçmalık belki olmuyordur. 21 Haziran'da yazılmış mesaja da bir zahmet 2 Ağustos'ta geri dönüş yapılmasın. Hem geç yanıt veriliyor hem de tereciye tere satmak oluyor. Konulara yazmadığım hâlde saçma sapan yazılarak mesajlarım etiketleniyor. Rütbe amaçlı yazılıyorsa bir ton konu var.

Son düzenleme:
Bu kısmı tekrar tekrar okuyun, sindirin, sonra tekrardan yazın. Sürekli etiketlenip bu şekilde geri dönüş yapılması can sıkıyor, başka konularda bu saçmalık olmuyordur. 21 Haziran'da yazılmış mesaja da bir zahmet 2 Ağustos'ta geri dönüş yapılmasın. Hem geç yanıt veriliyor hem de tereciye tere satmak oluyor. Konulara yazmadığım hâlde saçma sapan mesajlarım etiketleniyor. Rütbe amaçlı yazılıyorsa bir ton konu var.
G870 hakkında bir ton gereksiz sorun sayılmasına alıştım ama sorun olmayabilir parantezi ile paylaşılan bir sorun ilk defa görüyorum. Sizin sindirmeniz gereken şeylerde var gibi.

Ben bu bir sorun veya değil demiyorum. Tamamen biri sallamış diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli etiketlenip bu şekilde geri dönüş yapılması can sıkıyor, başka konularda bu saçmalık belki olmuyordur. 21 Haziran'da yazılmış mesaja da bir zahmet 2 Ağustos'ta geri dönüş yapılmasın.
Olur 2 çay 2 kahvede söyleyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem geç yanıt veriliyor hem de tereciye tere satmak oluyor.
Saçmalamayın. Sırf kendi kullandığım model hakkında yorumları geziyordum denk geldim. Haziran ayı çokta uzak değil sonuçta Ağustos ayına yeni girdik. Bu kadar istemiyorsanız forum üyeliğinizi kapatın gidin ya da konulara girmeyin.

Başka modellere bakmanızı tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri