dostum geniş istiyorum kulak kısmını yazdığımını okudun mu?
şu ana kadar kullandığım en geniş kulaklıkdostum geniş istiyorum kulak kısmını yazdığımını okudun mu?
hımm o zaman teşekkür ederim dostum.şu ana kadar kullandığım en geniş kulaklık
Görsel sizi yanıltmasın fotoğraf ile ürünün büyüklüğü arasında fark vardırdostum geniş istiyorum kulak kısmını yazdığımını okudun mu?
Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Teşekkür ederim tam olarak nasıl almalıyım sanırm fiziksel olarak bakıp alıcamGörsel sizi yanıltmasın fotoğraf ile ürünün büyüklüğü arasında fark vardır
Fizikselden ziyade ölçüleri varsa ölçülerine ve yorumlarına abkmanız lazım yada vatan tarzı yerlerden bakıp almanız lazımTeşekkür ederim tam olarak nasıl almalıyım sanırm fiziksel olarak bakıp alıcam
tamamdır teşekkür ederimFizikselden ziyade ölçüleri varsa ölçülerine ve yorumlarına abkmanız lazım yada vatan tarzı yerlerden bakıp almanız lazım