Neler Yeni

Merhablar yeni bi bilgisayar topluyorum parcalar nasıl acb

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Yunus Kocabay
ankart kasa sogutucu ram beyaz olmasını ıstıyorum toplarken
Tamam o zaman topla. Ama birsey sorucam. Oyun oynarken bakmayacağın bir kasa sence performanstan daha mı önemli? Mesela aynı bütçe ile gta da 300 fps almak var bide beyaz olduğu için 100 fps almak var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Maksimum bütçe nedir ekran kartı dahil

Saltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Baltaş
Tamam o zaman topla. Ama birsey sorucam. Oyun oynarken bakmayacağın bir kasa sence performanstan daha mı önemli? Mesela aynı bütçe ile gta da 300 fps almak var bide beyaz olduğu için 100 fps almak var
beyaz olmazsa msl ne önerrisin eğer aTTIGIN SISTEM DEDSGIN KADAR FARK YAPIYORSA ALIYIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

30

SUAN EKIPMAN OLRK EN UST DUZEY EKIPMNLARRA SAHIBIM ONAN DOLYAI SISTEMI GUNCELEMK ISTEDIM

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
beyaz olmazsa msl ne önerrisin eğer aTTIGIN SISTEM DEDSGIN KADAR FARK YAPIYORSA ALIYIM

30
Beyaz şart mı ona göre planlama yapacağım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
eğer cok fark oluyorsa fps bakımndan beyaz dızeresem olamsın ya
Beyaz da performans tan çok görsellik ortaya çıkıyor beyaz parçalar pahalı olduğu için

Saltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Baltaş
Beyaz da performans tan çok görsellik ortaya çıkıyor beyaz parçalar pahalı olduğu için
ya evt dediğiniz doğru benim
ikinci el olark toplama nedenim o aslında

bilgisayarı kendım toplamayı fln sevıyorum ondan hazır sıstem almayı sevmıyorum cunku sogu anakartı ssd ramı fln cok kotu koyyuor ondan ıstemıyorum ,

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ya evt dediğiniz doğru benim
ikinci el olark toplama nedenim o aslında

bilgisayarı kendım toplamayı fln sevıyorum ondan hazır sıstem almayı sevmıyorum cunku sogu anakartı ssd ramı fln cok kotu koyyuor ondan ıstemıyorum ,
Tm nerede yaşıyorsun peki ona göre bakalım ben bu işin içindeyim uzun yıllardır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Saltt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Baltaş
O zaman ikinci el sıkıntı çünkü portföy az o bölgelerde en iyisi sen 30k ya sıfır hazır sistem al daha iyi olur bence
anladım mesl istanbulda olsa olur abım orda bırde benım topladıgım sıstem nassıl acb

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
anladım mesl istanbulda olsa olur abım orda bırde benım topladıgım sıstem nassıl acb
He o zaman tm bakalım o zaman şöyle yapın kardeşim bir hazır sistem atayım birde toplama beyaz yapım hangisini istersen ona bak

Top Bottom