10 gram alsanız az fark tabii. Tek alımda 1.800.000TL lik alan adamlar ortalama 1 ayda hiç bir şey yapmadan 100.000TL kazanmış oluyor.Çok az bi fark ona değinmek istedim
10 gram alsanız az fark tabii. Tek alımda 1.800.000TL lik alan adamlar ortalama 1 ayda hiç bir şey yapmadan 100.000TL kazanmış oluyor.Çok az bi fark ona değinmek istedim
O olay ilk faiz kararında oldu. Piyasada panik oldu. Ama artık kaçıncı faiz kararı. Yapmak istedikleri ve söyledikleri belli. Doları etkilemez artık. En düşük buralarda kalır. Düşmesinden çok yükselmemesini beklemek lazım.Bir nebze gerileyecektir. Fakat 1 ay önceki gibi dolar 27 den 25 civarına düştü diye herkes yaygara koparmıştı ya. İşte o şekil bir şey olacak büyük ihtimal. Şu an dolar kaç TL? 28...
KKMyi kaldırmak için milleti TL ye geçirmeye çalışıyolar. Borsa halka arz ve faiz artısı adamların işine geliyorO olay ilk faiz kararında oldu. Piyasada panik oldu. Ama artık kaçıncı faiz kararı. Yapmak istedikleri ve söyledikleri belli. Doları etkilemez artık. En düşük buralarda kalır. Düşmesinden çok yükselmemesini beklemek lazım.
Perşembe'nin geleceği Çarşamba'dan bellidir. Günü kurtarmak için alınan bir karar maalesef geleceği çaldı. Çok fazla bel büküyor o durum. Bir an önce halletmeleri lazım.KKMyi kaldırmak için milleti TL ye geçirmeye çalışıyolar. Borsa halka arz ve faiz artısı adamların işine geliyor
Faiz artışı bir kaç günlüğüne doları düşürürdü ama şuan o bile yok. Daha da vahim durumhani faiz arttı ya bizim TL nin bi haberi varmı acaba normalde faiz artınca daha bi değerlenmesi gerekiyor ya hani ülkelerin para birimi bizdeki dahada değersizleşmeyi nası başradı.
yemin ediyorum tüm dünyanın bize karşı tutumu böyleFaiz artışı bir kaç günlüğüne doları düşürürdü ama şuan o bile yok. Daha da vahim durum
Bazen düşünürsün! En büyük düşmanım kim olabilir diye ve aslında düşünmen gereken kişiler en son düşünecek olduklarındır!yemin ediyorum tüm dünyanın bize karşı tutumu böyle
Alıntıyı görüntüle
hayır bide onların bunun için çaba vermesine bile gerek yok bizim başımızdakiler tek başlarına yetiyor
Türkün türkten başka düşmanı yoktur çünkü başka kimse bir türk kadar zarar veremez bunu zamanında atalarımızda kanıtlamış durumdaBazen düşünürsün! En büyük düşmanım kim olabilir diye ve aslında düşünmen gereken kişiler en son düşünecek olduklarındır!
Ben de gram altın düşünüyorum aylık 1 taneBak eğer ki 2.000 bandını kırarsa harika olur yatırımcılar için. Ben dün ayıptır söylemesi 1 tane cumhuriyet altını aldım ve artık her ay altın alacağım.
Kesinlikle! Sen de gençsin sanırsam aile evinde kalıp kendi halinde çalışan biri isen en iyisini yaparsın.Ben de gram altın düşünüyorum aylık 1 tane
Hocam bende aynı durumdayım 17 yaşındayım çalışıyorum param değer kaybetmesin diye dün 3 tane gram aldım ama az alınca pekte bi mantığı yok gibime geliyor 40 50 lira için varmıdır mantıklı bir açıklaması çünkü ben yüklü miktarda alınmıcaksa bir anlamı olduğunu düşünmüyorumKesinlikle! Sen de gençsin sanırsam aile evinde kalıp kendi halinde çalışan biri isen en iyisini yaparsın.