1721
80+ Bronze
naci ağbal döneminde faiz 19 a çıkmıştı dolar 6-7 liraydı şimdi faiz 40 dolar 29
naci ağbal döneminde faiz 19 a çıkmıştı dolar 6-7 liraydı şimdi faiz 40 dolar 29
olan halka oldu işte
İyi bir şey emin ol Aslında yüzde 60 70 lerde olması lazım faizin. KKMden de çıkılması gerekiyor. Biraz acı çekeceğiz ama fiyatların düşmesinde başka bir yol yok maalesefben artık anlayamıyorum. İyi bir şey mi oluyor, kötü mü?
iyi bir şeyben artık anlayamıyorum. İyi bir şey mi oluyor, kötü mü?
alamaz, yönetime gelen bakan şartlarıyla geldi. bunu bilerek göreve getirildiler.Onu da görevden alırsa şaşmam, yurtdışında da iş yaptı ama hiç bir haltı beceremedi ve Türkiye'ye döndü.
Bakan şartlarıyla geldiğini şuan senden öğrenmiş oldum.alamaz, yönetime gelen bakan şartlarıyla geldi. bunu bilerek göreve getirildiler.
Bakan şartlarıyla geldiğini şuan senden öğrenmiş oldum.
aynı zamanda birleşik krallık ve amerika vatandaşı*
Doğru yönde bir adım ancak yetersiz. Kötü gidişat devam edecek ancak daha az kötü gidecek. Ekonomist falan değilim, genel yorum bu şekilde.ben artık anlayamıyorum. İyi bir şey mi oluyor, kötü mü?
tüketicilerin araba/ev alamamalarından fiyatlar 150k civarı düştü doğruyu yapıyorlar önümüzdeki yılında bir kısmı böyle olup düzertirlerse daha iyi olur bu şekilde kendi aracının yada evinin değeri düşüyor sanan olabilir ama senin ki düşüyorsa bizim kide düşüyor daha az nakiy ihtiyacı oluyor bu sayede daha fazla para basılmıyor bundan dolayıda doların yükselmesi yavaşlıyorÇok kötü bir durum. Faiz oranlarının yükseltilmesi, tüketici harcamalarını ve yatırımları azaltabilir çünkü yüksek faiz oranı, borçlanma maliyetlerini artırır. Bu da ekonomideki büyümeyi yavaşlatır, ki bizim ülkede faiz nirvanaya ulaştı artık.